مطالب مرتبط:
سرشماری نفوس و مسکن در یزد الکترونیکی می شود
سرشماری نفوس و مسکن 1405 با روش ثبتی مبنا در خراسان جنوبی آغاز شد
نهاد ریاست جمهوری: تعهدات دستگاه های اجرایی و بانک ها در پرداخت تسهیلات باید محقق شود
نقدعلی در مخالفت با وزیر پیشنهادی دفاع: برنامه ها متناسب با شرایط جنگی نیست / انتقاد از نبود راهکار اجرایی برای بهبود معیشت و مسکن نیروهای مسلح / درخواست برای حضور مجازی حمید رسایی از زندان در جلسه
استاندار بوشهر: دستگاه های اجرایی و فرمانداران برای مقابله با ال نینو آماده باشند
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 26 مهر 1405 ساعت 23:402026-10-18اقتصادي

الزام دستگاه های اجرایی کهگیلویه و بویراحمد به تأمین امکانات سرشماری نفوس و مسکن


استاندار کهگیلویه و بویراحمد با تأکید بر ضرورت مشارکت دستگاه های اجرایی در تأمین امکانات مورد نیاز سرشماری عمومی نفوس و مسکن 1405، گفت: همه دستگاه ها باید برای اجرای مطلوب این طرح همکاری کنند تا استان بتواند همچون سرشماری کشاورزی، - الزام دستگاه های اجرایی کهگیلویه و بویراحمد به تأمین امکانات سرشماری نفوس و مسکن کهگیلویه و بویراحمد (ایسنا) - استاندار کهگیلویه و بویراحمد با تأکید بر ضرورت مشارکت دستگاه های اجرایی در تأمین امکانات مورد نیاز سرشماری عمومی نفوس و مسکن 1405، گفت: همه دستگاه ها باید برای اجرای مطلوب این طرح همکاری کنند تا استان بتواند همچون سرشماری کشاورزی، در میان سه استان برتر کشور قرار گیرد.

یدالله رحمانی یکشنبه 26 مهر در نشست سرشماری نفوس و مسکن استان کهگیلویه و بویراحمد با تأکید بر اهمیت اجرای دقیق طرح سرشماری بر اساس داده های ثبتی، گفت: این سرشماری برای نخستین بار به روش ثبتی مبنا از دوم آبان ماه به مدت یک ماه در استان اجرا می شود.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اقدامات انجام شده پس از صدور فرمان سرشماری از سوی رییس جمهور، بیان کرد: جلسات شورای برنامه ریزی برگزار و مقدمات اجرای طرح فراهم شده است و عملیات اجرایی سرشماری از دوم آبان ماه به مدت یک ماه در استان آغاز خواهد شد.


برچسب ها: کهگیلویه و بویراحمد - دستگاه های اجرایی - سرشماری - دستگاه ها - بویراحمد - کهگیلویه - دستگاه
آخرین اخبار سرویس:

الزام دستگاه های اجرایی کهگیلویه و بویراحمد به تأمین امکانات سرشماری نفوس و مسکن

الزام دستگاه های اجرایی کهگیلویه و بویراحمد به تأمین امکانات سرشماری نفوس و مسکن