مطالب مرتبط:
جدول قطعی برق کرمانشاه، اسلام آباد غرب و سنقر فردا یکشنبه 5 مهر 1405 +برنامه خاموشی کنگاور، جوانرود، پاوه، صحنه و...
فیلم/ اهدای مدال نقره تیم ملی کبدی مردان ایران در بازی های آسیایی ناگویا
اجرای آزمایشی طرح «خاتون» با هدف افزایش مشارکت بانوان در اهدای خون
پزشکیان: ایران بر ضرورت بازگشت به تفاهم نامه اسلام آباد تاکید دارد
تیرخلاص ترامپ به تفاهم نامه با ایران در اسلام آباد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 4 مهر 1405 ساعت 21:552026-09-26سياسي

میرزاده: تیم سیار اهدای خون یکشنبه در اسلام آبادغرب مستقر می شود


مدیرکل انتقال خون کرمانشاه از استقرار تیم سیار اهدای خون در پشت بیمارستان امام خمینی (ره) اسلام آبادغرب در روز یکشنبه خبر داد.

- میرزاده: تیم سیار اهدای خون یکشنبه در اسلام آبادغرب مستقر می شود کرمانشاه - مدیرکل انتقال خون کرمانشاه از استقرار تیم سیار اهدای خون در پشت بیمارستان امام خمینی (ره) اسلام آبادغرب در روز یکشنبه خبر داد.

مریم میرزاده در گفتگو با خبرنگار مهر، از استقرار تیم سیار اهدای خون در شهرستان اسلام آبادغرب خبر داد و اظهار کرد: این تیم روز یکشنبه پنجم مهرماه برای دریافت خون شهروندان در این شهرستان مستقر خواهد شد.

وی افزود: محل استقرار تیم سیار اهدای خون پشت بیمارستان امام خمینی (ره) اسلام آبادغرب در نظر گرفته شده و شهروندان می توانند در این برنامه انسان دوستانه مشارکت کنند.

مدیرکل انتقال خون استان کرمانشاه گفت: این برنامه از ساعت 8 صبح آغاز می شود و تا ساعت 12 ظهر ادامه خواهد داشت و از مردم نیک اندیش شهرستان برای حضور و اهدای خون دعوت می شود.

میرزاده تصریح کرد: اهدای خون اقدامی انسان دوستانه است که با تأمین خون سالم، می تواند به بیماران نیازمند کمک کند و بخشی از نیاز آنان به فرآورده های خونی را تأمین کند.


برچسب ها: اسلام آبادغرب - بیمارستان امام خمینی - اهدای خون - کرمانشاه - یکشنبه - اهدای - اسلام
آخرین اخبار سرویس:

میرزاده: تیم سیار اهدای خون یکشنبه در اسلام آبادغرب مستقر می شود

میرزاده: تیم سیار اهدای خون یکشنبه در اسلام آبادغرب مستقر می شود