مطالب مرتبط:
دیدار پزشکیان و ترامپ در نیویورک انجام می شود؟ / خبر تازه از مذاکرات ایران و آمریکا
ایران از طریق میانجی ها پیشنهاد کرده در صورتی که آمریکا گام های اولیه ای برای کاهش فشار نظامی بردارد، تنگه هرمز را ظرف 7 روز بازگشایی کند/ امکان حرکت به سمت یک توافق وجود دارد/ هرگونه دیدار میان پزشکیان و ترامپ در حاشیه نشست سازمان ملل، منتفی است
قائم پناه: سفر آقای پزشکیان به نیویورک برای تبیین اقتدار و مظلومیت ایران برای جهانیان است
تازه ترین خبر های جنگ | رایزنی ایران و آمریکا از طریق قطر | پزشکیان وارد نیویورک شد
روزنامه ایران پشت پسر پزشکیان درآمد؛ حمله به پسر رییس جمهور، عقده گشایی علیه دولت است
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 1 مهر 1405 ساعت 17:452026-09-23بين الملل

پزشکیان: ایران قربانی تروریسم است


جمهوری اسلامی ایران قربانی تروریسم است.

- به گزارش خبرنگار مهر، مسعود پزشکان رییس جمهور در سخنرانی خود هشتاد و یکمین مجمع عمومی سازمان ملل در نیویورک آمریکا، اظهار کرد : دیروز رییس جمهور آمریکا در سخنرانی خود ایران را تروریست اعلام کرد در حالی که ما قربانی تروریسم هستیم.

وی افزود : من از ایرانی می آیم که رهبر ما را [آمریکایی ها و اسراییلی ها] به هیچ دلیلی قانونی ترور کردند.

من از ایرانی می آیم که آنها مدرسه ای را بمباران کردند و دانش آموزان ما را با اسلحه آمریکایی و اسراییلی کشتند.

، در حالی که هیچ گناهی نداشته و هیچ جرمی مرتکب نشده بودند.

رییس جمهور خاطرنشان کرد: لامرد یکی از شهرهای ایران است آنها سالن ورزشی را که بچه ها در آن ورزش می کردند آمریکا آنجا را بمب های خوشه ای که به چند هزار تکه تقسیم می شد بمباران کرده و کشت.

همچنین دانشمندان مردم زنان و بچه ها را و کودکان بی گناه را که هیچ گناهی مرتکب نشده بودند را بمباران کرده و کشت.

کسانی که تروریسم هستند و تروریسم را تربیت می کنند به ما می گویند که شما تروریست هستید در حالی که از خودمون دفاع می کنیم و تروریست نیستیم.

پزشکیان تاکید کرد: مردم بی گناه ما آماج حملات نوجوانمردانه ای است که آنها به کشور ما تحمیل کرده اند شده اند و ما با قدرت از خود دفاع کردیم.


برچسب ها: آمریکا - ایران - رییس جمهور - کرد - تروریسم - جمهور - ترور
آخرین اخبار سرویس:

پزشکیان: ایران قربانی تروریسم است

پزشکیان: ایران قربانی تروریسم است