مطالب مرتبط:
ثبت 11 وقف جدید به ارزش 75 میلیارد تومان در شاهرود
کشف شمش نقره غیر مجاز به ارزش 120 میلیارد در تبریز
نوسازی ناوگان پسماند کرمانشاه؛خرید 11 خودروی مکانیزه به ارزش 1600 میلیارد ریال
اسنپ پی 1405؛ ثبت نام اسنپ پی و دریافت اعتبار خرید اقساطی تا 50 میلیون تومان
150 میلیارد تومان برای تکمیل محور میامی تا پل راه آهن اختصاص یافت
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 13 شهریور 1405 ساعت 12:352026-09-04سياسي

ثبت 14 وقف جدید به ارزش 70 میلیارد تومان در گیلان


مدیرکل اوقاف و امور خیریه گیلان از ثبت 14 وقف جدید به ارزش 70 میلیارد تومان در یک سال گذشته خبر داد و گفت: طی سه سال اخیر برای 6 هزار قطعه از املاک موقوفه استان سند مالکیت صادر شده است.

- به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام اسماعیل تدینی در سخنرانی پیش از خطبه های نماز جمعه رشت به مناسبت هفته وقف، با گرامیداشت فرهنگ وقف و نقش آن در توسعه و حمایت از اقشار مختلف جامعه اظهار کرد: گیلان ریشه ای پرافتخار در خیرخواهی، نیکوکاری و نوع دوستی دارد و مردم این استان همواره در عرصه های مختلف اجتماعی و دینی پیشگام بوده اند.

وی افزود: گیلان از سرمایه های عظیم کشور در حوزه دیانت و فرهنگ دینی به شمار می رود و وجود موقوفات متعدد در این استان، نشان دهنده عمق باورهای دینی و روحیه خیرخواهانه مردم گیلان در طول تاریخ است.

صدور سند مالکیت برای 6 هزار قطعه از املاک موقوفه مدیرکل اوقاف و امور خیریه گیلان با اشاره به اقدامات انجام شده برای تثبیت مالکیت موقوفات گفت: در سه سال اخیر برای حدود 6 هزار قطعه از املاک موقوفه در استان سند مالکیت اخذ شده است.

تدینی با بیان اینکه صیانت از موقوفات یک وظیفه شرعی و قانونی است، تصریح کرد: موقوفات متعلق به نسل های مختلف جامعه بوده و باید به عنوان سرمایه ای ماندگار برای خدمت به مردم حفظ و حراست شوند.


برچسب ها: مدیرکل اوقاف و امور خیریه - اوقاف و امور خیریه - گیلان - میلیارد تومان - مدیرکل اوقاف - امور خیریه - سند مالکیت
آخرین اخبار سرویس:

ثبت 14 وقف جدید به ارزش 70 میلیارد تومان در گیلان

ثبت 14 وقف جدید به ارزش 70 میلیارد تومان در گیلان