مطالب مرتبط:
حجت الاسلام آزاد: مردم هرمزگان نزدیک به 200 شب در میدان رزم و جهاد ایستاده اند
بقایی: 200 شب از حماسه تاریخی حضور می گذرد و مردم ایران همچنان مصمم برای حراست از میهن ایستاده اند
200 شب حضور مردم در میدان نماد مسئولیت پذیری اجتماعی/واکنش به هر تهدید
سرلشکر عبداللهی: حضور 200 شبه ی مردم موجب هراس دشمن است
200 شب ایستادگی مردم کردستان/ روایت یک حماسه؛ از حضور تا همبستگی
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 26 شهریور 1405 ساعت 09:052026-09-17سياسي

دهشیری: مردم اردستان 200 شب پای عهد خود ایستاده اند


مردم طی 200 شب، مناسبت های مختلف را در میدان حضور سپری کردند و با وجود تهدیدها و فشارها، از حضور خود عقب نشینی نکردند.

- اردستان-امام جمعه اردستان گفت: مردم طی 200 شب، مناسبت های مختلف را در میدان حضور سپری کردند و با وجود تهدیدها و فشارها، از حضور خود عقب نشینی نکردند.

حجت الاسلام حسن دهشیری در گفتگو با خبرنگار مهر و در حاشیه تجمع حماسی مردم اردستان اظهار کرد: دویستمین شب از حماسه حضور مردم انقلابی و ولایی ایران و به ویژه مردم شهرستان اردستان را پشت سر می گذاریم و این مناسبت ها را تبریک می گویم و برای رزمندگان اسلام موفقیت بیشتر و برای دشمنان شکست و نابودی و برای ظهور حضرت مهدی(عج) دعا می کنیم.

وی افزود: در فرهنگ دینی ما برخی اعداد معنای خاصی دارند و گاهی برای بیان کثرت و زیادت از اعداد استفاده می شود.

قرآن کریم نیز نسبت به عدد 200 توجه ویژه ای دارد؛ آنجا که خداوند به مجاهدان می فرماید اگر از شما 20 نفر صابر در میدان جنگ باشند، بر 200 نفر از دشمن غلبه خواهند کرد.

امام جمعه اردستان خاطرنشان کرد: بر اساس این آیه، هر یک نفر از مؤمنان صابر می تواند در برابر 10 نفر از دشمن ایستادگی کند و از این جهت عدد 200 در آیات قرآن دارای اهمیت است.


برچسب ها: اردستان - مناسبت ها - مردم - حضور - مناسبت - عقب نشینی - شهرستان اردستان
آخرین اخبار سرویس:

دهشیری: مردم اردستان 200 شب پای عهد خود ایستاده اند

دهشیری: مردم اردستان 200 شب پای عهد خود ایستاده اند