مطالب مرتبط:
پیام کتبی وزیر خارجه ایران به همتای عراقی ابلاغ شد
حضور بانک صادرات ایران در نمایشگاه الکامپ 29 با تمرکز بر بانکداری دیجیتال
دعوت به حضور در غرفه بانک صادرات ایران در نمایشگاه الکامپ
ادعای وزیر انرژی اسراییل: آماده حمله به ایران در صورت احیای برنامه های هسته ای یا موشکی هستیم
آغاز الکامپ 29 با تمرکز بر هوش مصنوعی و امنیت دیجیتال | فناوری ایران در مسیر آینده
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 9 شهریور 1405 ساعت 12:102026-08-31بين الملل

وزیر عراقی در تهران؛ هم الکامپ را می بیند هم عجایب اینترنت در ایران را!


گرفتاری ستار هاشمی این است که نه می تواند واقعیت های اینترنت در ایران را با همتای عراقی در میان بگذارد و نه انکار کند.

- وزیر عراقی در تهران؛ هم الکامپ را می بیند هم عجایب اینترنت در ایران را! گرفتاری ستار هاشمی این است که نه می تواند واقعیت های اینترنت در ایران را با همتای عراقی در میان بگذارد و نه انکار کند.

عصر ایران؛ مهرداد خدیر- سفر امروز وزیر ارتباطات عراق به تهران در نگاه اول خبری عادی و معمول است و نهایتا شاید تنها از این منظر مهم به نظر برسد که بار دیگر منطقه دچار تنش شده و بامداد همین امروز میان ایران و آمریکا درگیری های پهپادی رخ داده است.

 اما می توان فراتر از سفر یک وزیر کشور همسایه که تازه هم به وزارت رسیده به آن نگریسـت: نخست این که قرار است در آیین گشایش بیست و نهمین نمایشگاه الکامپ شرکت کند.

الکامپ، سرواژه الکترونیک و کامپیوتر است و مراد از آن نمایشگاهی است که از سال 1374 شروع شد و از آن به عنوان بزرگ ترین و تأثیرگذارترین نمایشگاه الکترونیک، فناوری های رایانه ای و تجارت الکترونیک یاد می شد و هم برای متخصصان و چهره های علمی جذاب بود اما اهل فعالیت اقتصادی و هم حتی نوجوانان علاقه مند به بازی های رایانه ای.

الکامپ برای وزارت ارتباطات و حوزه ارتباطات مانند نمایشگاه کتاب بود برای وزارت فرهنگ یا جشنواره فیلم فجر بر


برچسب ها: اینترنت در ایران - در ایران - ایران - اینترنت - الکامپ - عراق - عراقی
آخرین اخبار سرویس:

وزیر عراقی در تهران؛ هم الکامپ را می بیند هم عجایب اینترنت در ایران را!

وزیر عراقی در تهران؛ هم الکامپ را می بیند هم عجایب اینترنت در ایران را!