مطالب مرتبط:
ایران برای نخستین بار یک موشک ضدکشتی جدید را بالای سر ناو جنگی آمریکایی آزمایش کرد
چالش تصاویر ساخته شده با هوش مصنوعی اینبار احمدی نژاد بدون سبیل+ تصاویر
آزمایش چندین موشک بالستیک کوتاه برد در کره شمالی 
ببینید| عکس یادگاری سران بریکس باحضور پزشکیان و پوتین در کنار یکدیگر
جنایت ننگین با سلاح های ممنوعه در لامرد/ بقایی: دشمن از کودکان ما قربانیِ آزمایش سلاح های کشنده ساخت
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 21 شهریور 1405 ساعت 16:102026-09-12بين الملل

مایباخ اکسِلرو؛ سوپرکوپه ای که برای آزمایش تایر ساخته شد (+عکس)


مایباخ اکسِلرو یکی از خاص ترین سوپرکوپه های تاریخ این برند است؛ خودرویی که با توانایی رسیدن به سرعتی در محدوده 200 مایل بر ساعت، با هدف آزمایش تایر ساخته شد و همچنان یکی از نمونه های متفاوت در تاریخ خودروهای لوکس و پرفورمنس به شمار می رود.

- مایباخ اکسِلرو؛ سوپرکوپه ای که برای آزمایش تایر ساخته شد (+عکس) مایباخ اکسِلرو یکی از خاص ترین سوپرکوپه های تاریخ این برند است؛ خودرویی که با توانایی رسیدن به سرعتی در محدوده 200 مایل بر ساعت، با هدف آزمایش تایر ساخته شد و همچنان یکی از نمونه های متفاوت در تاریخ خودروهای لوکس و پرفورمنس به شمار می رود.

عصر ایران - مایباخ اکسِلرو یکی از خاص ترین خودروهای تاریخ این برند است؛ یک سوپرکوپه تک نسخه ای که در سال 2005 با همکاری مرسدس بنز و به سفارش شرکت تایرسازی فولدا ساخته شد.

هدف اصلی از ساخت اکسِلرو، توسعه و آزمایش نسل جدید تایرهای پرفشار و عریض فولدا بود.

با این حال، این خودرو صرفا یک نمونه آزمایشگاهی نبود و از ابتدا به عنوان یک پروژه نمایشی و تبلیغاتی نیز طراحی شد تا توانایی تایرهای جدید فولدا را در سرعت های بسیار بالا به نمایش بگذارد.

اکسِلرو از یک پیشرانه 12 سیلندر 5.

9 لیتری با قدرت حدود 700 اسب بخار استفاده می کرد و طراحی بدنه آن توسط مرکز طراحی مرسدس بنز شکل گرفت.


برچسب ها: آزمایش - یکی از - تاریخ - خودروهای لوکس - ساخت - تایر - پرفورمنس
آخرین اخبار سرویس:

مایباخ اکسِلرو؛ سوپرکوپه ای که برای آزمایش تایر ساخته شد (+عکس)

مایباخ اکسِلرو؛ سوپرکوپه ای که برای آزمایش تایر ساخته شد (+عکس)