مطالب مرتبط:
تصادف پراید و موتورسیکلت در النگ 4 مصدوم برجا گذاشت
انصارالله: درگیری با مزدوران مانع اجرای معادلات یمن ضد عربستان نمی شود
اختصاص 300 میلیارد تومان به واحدهای آسیب دیده از جنگ در بوشهر
دو هواپیما، فقط 300 متر فاصله؛ صحنه ای که همه را میخکوب کرد
فاز دوم «خبرنگار محله» در مشهد با حضور 300 نوجوان آغاز شد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 16 شهریور 1405 ساعت 03:452026-09-07بين الملل

درگیری ها در یمن بیش از 300 کشته و صدها آواره برجا گذاشت


تشدید درگیری ها میان نیروهای دولتی یمن و انصارالله در تعز و حدیده، به کشته شدن بیش از 300 نفر و آوارگی صدها خانواده منجر شده است.

- درگیری ها در یمن بیش از 300 کشته و صدها آواره برجا گذاشت تشدید درگیری ها میان نیروهای دولتی یمن و انصارالله در تعز و حدیده، به کشته شدن بیش از 300 نفر و آوارگی صدها خانواده منجر شده است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره، درگیری ها میان نیروهای دولتی یمن و نیروهای انصارالله در جنوب غرب این کشور طی روزهای اخیر تشدید شده و بر اساس گزارش های منتشرشده، بیش از 300 نفر در این درگیری ها جان باخته اند.

دو منبع نظامی در نیروهای دولتی یمن اعلام کردند: 84 نفر از نیروهای آنان در نبردهای روزهای شنبه و یکشنبه کشته شده اند.

هم زمان، چهار منبع وابسته به انصارالله نیز از کشته شدن 57 نفر از نیروهای این گروه در همین مدت خبر دادند.

مرکز رسانه ای نیروهای مسلح یمن در بیانیه ای اعلام کرد: نیروهای دولتی روز یکشنبه عملیات گسترده ای را در چند جبهه انجام دادند که شامل بازپس گیری و تثبیت مواضع، مقابله با تلاش های نفوذی و هدف قرار دادن مواضع و تجمعات انصارالله بوده است.

بر اساس این بیانیه، نیروهای دولتی از سه محور به جبهه البره حمله کردند و شماری از مواضع را در منطقه الکدحه در غرب تعز بازپس گرفتند.


برچسب ها: نیروهای دولتی - انصارالله - درگیری - کشته - کشته شدن - یمن - دولتی
آخرین اخبار سرویس:

درگیری ها در یمن بیش از 300 کشته و صدها آواره برجا گذاشت

درگیری ها در یمن بیش از 300 کشته و صدها آواره برجا گذاشت