مطالب مرتبط:
پیکر بی جان دومین تبعه افغان که در دریای خزر غرق شده بود، در ساحل بابلسر کشف شد
سفر هیئت طالبان به آلمان برای تسهیل اخراج افغان ها
کشف لاشه 3 قلاده فوک خزری در سواحل بابلسر و محمودآباد/ شمار تلفات به 28 مورد رسید
نظرسنجی از رأی دهندگان آمریکایی درباره حمایت از افغان های همکار
مشهدالرضا(ع) در شب میلاد پیامبر(ص) غرق در جشن و سرور
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 8 شهریور 1405 ساعت 12:002026-08-30سياسي

غرق شدن 3 تبعه افغان در ساحل بابلسر


چهار تبعه افغانستان برای شنا وارد دریا شده بودند که یکی از آنها به دلیل وضعیت جسمانی، از سه نفر دیگر عقب تر مانده بود.

این فرد پس از مدتی متوجه می شود همراهانش در محل حضور ندارند و پس از خروج از آب، موضوع را به هیأت نجات غریق اطلاع می دهد.

رییس هیئت نجات غریق و غواصی بابلسر در استان مازندران، از جان باختن سه تبعه افغانستان در آب های ساحلی این شهرستان خبر داد و گفت: عملیات جست وجو برای یافتن پیکر سومین غریق همچنان ادامه دارد.

مهدی حبیب الله پور در گفت وگو با مهر با اشاره به وقوع این حادثه در شامگاه جمعه اظهار کرد: گزارشی مبنی بر غرق شدن سه نفر در دریا به هیأت نجات غریق بابلسر اعلام شد.

وی افزود: چهار تبعه افغانستان برای شنا وارد دریا شده بودند که یکی از آنها به دلیل وضعیت جسمانی، از سه نفر دیگر عقب تر مانده بود.

این فرد پس از مدتی متوجه می شود همراهانش در محل حضور ندارند و پس از خروج از آب، موضوع را به هیأت نجات غریق اطلاع می دهد.

رییس هیأت نجات غریق بابلسر ادامه داد: بلافاصله پس از دریافت گزارش، عملیات جست وجو و امدادرسانی با حضور نیروهای نجات غریق و غواصان آغاز شد.

حبیب الله پور تصریح کرد: تاکنون پیکر دو نفر از غرق شدگان کشف و برای انجام مراحل قانونی به سردخانه منتقل شده است و عملیات جست وجو برای یافتن پیکر سومین غریق همچنان اد


برچسب ها: تبعه افغان - افغانستان - نجات غریق - افغان - بابلسر - تبعه - غرق شدن
آخرین اخبار سرویس:

غرق شدن 3 تبعه افغان در ساحل بابلسر

غرق شدن 3 تبعه افغان در ساحل بابلسر