مطالب مرتبط:
امام جمعه اهواز: وحدت و انسجام ملی رمز پیروزی در برابر توطئه های دشمنان است
امام جمعه کرمانشاه: وحدت مذاهب پاسخ قاطع ملت ایران به دشمنان اسلام
امام جمعه جاسک: وحدت شیعه و سنی توطئه دشمنان را خنثی می کند
امام جمعه اهواز: وحدت و انسجام ملی رمز پیروزی در برابر دشمنان است
امام جمعه موقت زاهدان: وحدت شیعه و سنی رمز اقتدار سیستان وبلوچستان است
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 6 شهریور 1405 ساعت 14:102026-08-28سياسي

امام جمعه کرمانشاه: وحدت رمز عبور از توطئه های دشمن است


نماینده ولی فقیه در کرمانشاه وحدت را یک اصل قرآنی و راهبردی دانست و بر تقویت انسجام ملی و مقابله اقتصادی با دشمن تأکید کرد.

- امام جمعه کرمانشاه: وحدت رمز عبور از توطئه های دشمن است کرمانشاه - نماینده ولی فقیه در کرمانشاه وحدت را یک اصل قرآنی و راهبردی دانست و بر تقویت انسجام ملی و مقابله اقتصادی با دشمن تأکید کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله حبیب الله غفوری در خطبه های نماز جمعه این هفته کرمانشاه با تبریک فرارسیدن هفته وحدت و میلاد پیامبر اکرم (ص) و امام جعفر صادق (ع)، اظهار کرد: سیره و سنت پیامبر اسلام (ص) باید الگوی اعتقادی، اخلاقی و رفتاری مسلمانان قرار گیرد.

وی با اشاره به شرایط اجتماعی و اخلاقی جامعه بشری پیش از بعثت پیامبر اکرم (ص) افزود: آن حضرت در دوره ای مبعوث شد که جهل، شرک، ظلم، فساد و تباهی بخش های گسترده ای از جامعه را فرا گرفته بود، اما پیامبر توانست با تربیت انسان ها، جامعه ای مبتنی بر ایمان، ایثار، گذشت و برادری ایجاد کند.

نماینده ولی فقیه در استان کرمانشاه هفته وحدت را فرصتی برای بازخوانی این سیره دانست و گفت: وحدت امت اسلامی یک اقدام مقطعی یا تاکتیکی نیست، بلکه ریشه در قرآن کریم و مبانی دینی دارد و همه مسلمانان باید برای حفظ این انسجام تلاش کنند.


برچسب ها: کرمانشاه - نماینده ولی فقیه - پیامبر اکرم - وحدت - انسجام ملی - پیامبر - امام جمعه
آخرین اخبار سرویس:

امام جمعه کرمانشاه: وحدت رمز عبور از توطئه های دشمن است

امام جمعه کرمانشاه: وحدت رمز عبور از توطئه های دشمن است