مطالب مرتبط:
به منظور شرکت در اجلاس سران کشورهای عضو بریکس؛ دکتر پزشکیان با بدرقه معاون اول عازم هندوستان شد
به منظور شرکت در اجلاس سران کشورهای عضو بریکس؛ دکتر پزشکیان دقایقی پیش وارد دهلی نو شد
پزشکیان برای شرکت در اجلاس سران کشورهای عضو بریکس، عازم هندوستان شد
دکتر پزشکیان پیش از عزیمت به هند و شرکت در اجلاس سران بریکس: بریکس ظرفیت مهمی برای مقابله با یک جانبه گرایی و توسعه همکاری های اقتصادی است
پزشکیان برای شرکت در اجلاس سران بریکس وارد دهلی نو شد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 20 شهریور 1405 ساعت 17:002026-09-11بين الملل

پزشکیان به بریکس: بیایید شرکت بیمه 10 میلیارد دلاری تأسیس کنیم


در ابتدا مایلم از دولت و مردم دوست هند برای میزبانی شایسته این نشست، و از نخست وزیر محترم هند برای تلاش های ارزشمندشان در تقویت همکاری های بریکس، - جمهوری اسلامی ایران بر این باور است که تاب آوری اقتصادی بدون تنوع بخشی به شرکای تجاری، تأمین مالی و مسیرهای پرداخت امکان پذیر نیست.

ایران طی سال های گذشته با تحریم های گسترده مواجه بوده، اما در ماه های اخیر این فشارها با تجاوز نظامی آمریکا و رژیم اسراییل علیه جمهوری اسلامی ایران وارد مرحله ای بسیار دشوار و خطرناک تر شده است.

این تجاوز، در کنار خسارات انسانی و مادی آن، یک واقعیت مهم را بار دیگر آشکار کرد: امنیت اقتصادی از امنیت ملی و امنیت منطقه ای جدا نیست.

هرگاه تجارت، انرژی، زیرساخت یا نظام مالی یک کشور تحت فشار سیاسی یا نظامی قرار گیرد، آثار آن از مرزهای آن کشور فراتر خواهد رفت، ثبات منطقه ای و حتی اقتصاد جهانی را تحت تأثیر قرار خواهد داد.

از این رو، بریکس باید با ایجاد ظرفیت های تاب آور برای اقتصادهای اعضای خود و جنوب جهانی فضایی ایجاد کند که در آن هیچ کشوری نتواند با انحصار یک ابزار مالی یا فناوری، تجارت مشروع کشور دیگری را مختل کند.

  برای افزایش تجارت درون بریکس، باید از همکاری پراکنده به یکپارچگی تدریجی زیرساخت های تجاری حرکت کنیم.


برچسب ها: جمهوری اسلامی ایران - جمهوری اسلامی - اقتصاد - تاب آوری اقتصادی - ایران - امنیت - اقتصادی
آخرین اخبار سرویس:

پزشکیان به بریکس: بیایید شرکت بیمه 10 میلیارد دلاری تأسیس کنیم

پزشکیان به بریکس: بیایید شرکت بیمه 10 میلیارد دلاری تأسیس کنیم