مطالب مرتبط:
رییس جمعیت هلال احمر اعلام کرد؛ نجات بیش از 7250 نفر از زیر آوار در جنگ تحمیلی سوم
7250 نفر قربانی آوار جنگ تحمیلی سوم
نجات بیش از 7 هزار نفر از زیر آوار در جنگ تحمیلی سوم
7250 نفر در جنگ و حوادث اخیر از زیر آوار نجات یافتند
«دستان»، روایت تجربه اهالی فرهنگ و هنر از روزهای جنگ تحمیلی سوم
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 8 شهریور 1405 ساعت 13:552026-08-30سياسي

نجات بیش از 7250 نفر از زیر آوار در جنگ تحمیلی سوم


رییس جمعیت هلال احمر با تشریح عملکرد امدادگران در حوادث و جنگ تحمیلی سوم گفت: نجاتگران جمعیت هلال احمر بیش از 7250 نفر را زنده از زیر آوار نجات دادند.

پیرحسین کولیوند، با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دولت و با اشاره به تقارن این ایام با میلاد پیامبر اکرم(ص) و امام جعفر صادق(ع)، سه مفهوم خدمت، مسئولیت و رحمت را از مهم ترین پیام های این مناسبت ها دانست و گفت: شهیدان رجایی و باهنر به ما آموختند که ممکن است دوران مسئولیت کوتاه باشد، اما می توان با خدمت، صداقت، مردم داری و ایثار، ماندگار شد.

7250 نجات؛ روایت روزهای سخت امدادرسانی رییس جمعیت هلال احمر با اشاره به عملکرد امدادگران در جریان حوادث و جنگ اخیر گفت: در این 40 روز، بیش از 7250 نفر زنده از زیر آوار نجات پیدا کردند و امدادگران علاوه بر عملیات نجات، در تفحص و انتقال پیکر شهدای حوادث نیز حضور داشتند.

وی افزود: در بسیاری از حوادث، امدادگران هلال احمر در کمتر از چهار دقیقه خود را به محل حادثه می رساندند و در سخت ترین شرایط، زیر بمباران و حملات موشکی، میدان را ترک نکردند.

کولیوند با تجلیل از جوانان هلال احمر خاطرنشان کرد: جوانان امدادگر، با وجود قرار گرفتن در معرض خطر، بدون ترس وارد میدان شدند و برای نجات جان مردم تلاش کردند.


برچسب ها: جمعیت هلال احمر - رییس جمعیت هلال احمر - هلال احمر - جنگ تحمیلی - امدادگران - جمعیت - نجات
آخرین اخبار سرویس:

نجات بیش از 7250 نفر از زیر آوار در جنگ تحمیلی سوم

نجات بیش از 7250 نفر از زیر آوار در جنگ تحمیلی سوم