مطالب مرتبط:
برداشت انگور از تاکستان های خنداب
برداشت بیش از 1500 تن لوبیا از مزارع شهرستان بن پیش بینی شد
پیش بینی برداشت 14 هزار تن بادام در آذربایجان شرقی
جشنواره انگور روستای درسجین؛ ویترین ظرفیت های کشاورزی زنجان
فیلم| مرحله نهایی باغ موزه دفاع مقدس گلستان آماده بهره برداری است
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 23 شهریور 1405 ساعت 11:352026-09-14اقتصادي

برداشت 372 هزار تن انگور از باغ های قزوین پیش بینی شد


مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین از آغاز برداشت انگور در باغ های استان خبر داد و گفت: پیش بینی می شود امسال حدود 372 هزار تن انگور از باغات بارور قزوین برداشت شود.

- قزوین- مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین از آغاز برداشت انگور در باغ های استان خبر داد و گفت: پیش بینی می شود امسال حدود 372 هزار تن انگور از باغات بارور قزوین برداشت شود.

محمد پیله فروش اظهار کرد: عملیات برداشت انگور از نیمه نخست شهریورماه آغاز شده و تا اواخر مهرماه ادامه خواهد داشت و متوسط عملکرد این محصول در استان بیش از 10 تن در هکتار است.

وی افزود: بیش از 7 هزار هکتار از باغات انگور استان به صورت داربستی و با استفاده از روش های نوین احداث شده و در حال بهره برداری است و سایر باغات به شیوه سنتی کشت می شوند.

70 درصد انگور قزوین راهی تولید کشمش می شود مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین با اشاره به مصارف انگور تولیدی استان بیان کرد: حدود 70 درصد انگور تولیدی برای فرآوری و تولید کشمش، 25 درصد برای تازه خوری و 5 درصد نیز برای تولید فرآورده هایی مانند شیره، آبغوره و کنسانتره مصرف می شود.

پیله فروش گفت: قزوین رتبه نخست تولید کشمش و رتبه دوم تولید انگور کشور را دارد و شهرستان تاکستان نیز به عنوان یکی از مهم ترین قطب های تولید ان


برچسب ها: انگور - سازمان جهاد کشاورزی - برداشت - قزوین - برداشت انگور - جهاد کشاورزی استان - باغ
آخرین اخبار سرویس:

برداشت 372 هزار تن انگور از باغ های قزوین پیش بینی شد

برداشت 372 هزار تن انگور از باغ های قزوین پیش بینی شد