مطالب مرتبط:
کرملین: روسیه برای عادی سازی روابط ایران و امارات آماده است
اعلام آمادگی کرملین برای عادی سازی روابط ایران و امارات
حملات ایران از امارات متوجه کویت و بحرین شد
قطعنامه ضد ایرانی آژانس با 20 رأی مثبت تصویب می شود/ شاید غرب با چین و روسیه درباره ایران معامله کند
نوری زاده: همکاری های نشر ایران و روسیه وارد مرحله عملیاتی می شود
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 17 شهریور 1405 ساعت 14:452026-09-08بين الملل

کرملین: روسیه آماده کمک به حل وفصل اختلافات ایران و امارات است


سخنگوی کرملین می گوید که روسیه در صورت لزوم آماده میانجی گری میان تهران و ابوظبی است.

- کرملین: روسیه آماده کمک به حل وفصل اختلافات ایران و امارات است سخنگوی کرملین می گوید که روسیه در صورت لزوم آماده میانجی گری میان تهران و ابوظبی است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از تاس، دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین اعلام کرد مسکو آماده است در صورت نیاز برای حل اختلافات میان ایران و امارات نقش میانجی را ایفا کند.

پسکوف در نشست خبری با رسانه های هند، پیش از برگزاری اجلاس بریکس در دهلی نو، گفت روسیه از وجود اختلاف نظرهایی میان تهران و ابوظبی و تأثیر آن بر روابط دوجانبه آگاه است و امیدوار است دو کشور که از دوستان نزدیک مسکو هستند، از این مرحله حساس عبور کنند.

او تأکید کرد روسیه اصولاً با هرگونه اقدام تهاجمی در منطقه مخالف است و همواره خواستار تقویت امنیت، اعتماد متقابل و همکاری میان کشورهای منطقه بوده است.

پسکوف همچنین درباره تأثیر تنش های منطقه ای بر فعالیت بریکس گفت: وضعیت کنونی روند تدوین اسناد مشترک به ویژه بیانیه پایانی اجلاس را پیچیده کرده است.

با این حال، ابراز اطمینان کرد دیپلمات های روس و هندی می توانند به فرمول بندی های متوازن و مورد قبول دو کشور دست پیدا کنند.


برچسب ها: ایران و امارات - سخنگوی کرملین - کرملین - روسیه - میان - اختلافات - اختلاف
آخرین اخبار سرویس:

کرملین: روسیه آماده کمک به حل وفصل اختلافات ایران و امارات است

کرملین: روسیه آماده کمک به حل وفصل اختلافات ایران و امارات است