مطالب مرتبط:
توسعه 222 کیلومتر شبکه برق و احداث 6 پست توزیع در سلماس
امسال 69 هزار تن کود یارانه دار بین کشاورزان اصفهان توزیع شد
عرضه نان سنگک با آرد کامل در زنجان/ استفاده از نایلون ممنوع شد
واکسن آنفلوآنزا کی توزیع می شود؟
تقویت نظارت بر زنجیره تأمین و توزیع دارو در دانشگاه علوم پزشکی مشهد | پاسخگویی به 59 هزار درخواست برای تأمین دارو های کمیاب
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 19 شهریور 1405 ساعت 09:302026-09-10حوادث

محموله آرد یارانه ای خارج از شبکه توزیع در ورامین توقیف شد


رییس اداره تعزیرات حکومتی ورامین و پیشوا از کشف و توقیف محموله آرد یارانه ای خارج از شبکه قانونی توزیع و بازداشت فرد متخلف در این شهرستان خبر داد.

- محموله آرد یارانه ای خارج از شبکه توزیع در ورامین توقیف شد ورامین- رییس اداره تعزیرات حکومتی ورامین و پیشوا از کشف و توقیف محموله آرد یارانه ای خارج از شبکه قانونی توزیع و بازداشت فرد متخلف در این شهرستان خبر داد.

حسین خضابی، در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: در پی دریافت گزارش هایی درباره جابه جایی غیرمجاز آرد، با هماهنگی انجام شده با بسیج، بازرسان به یک واحد نانوایی لواشی مراجعه و موضوع را بررسی کردند.

وی افزود: در بازرسی از خودروی متعلق به شاطر این واحد نانوایی، محموله ای از آرد یارانه ای کشف شد که خارج از چرخه قانونی توزیع در حال جابه جایی بود.

رییس اداره تعزیرات حکومتی ورامین ادامه داد: فرد متخلف در بررسی های اولیه مدعی شد آردها را از یک نانوایی دیگر قرض گرفته و قصد بازگرداندن آن را داشته است، اما مسئول نانوایی مورد ادعا این موضوع را رد کرد.

خضابی بیان کرد: در ادامه بررسی ها مشخص شد محموله آرد یارانه ای با هدف عرضه و فروش در بازار آزاد و خارج از شبکه قانونی توزیع در حال انتقال بوده است.


برچسب ها: آرد یارانه ای - تعزیرات حکومتی - ورامین - محموله - یارانه - رییس اداره - توزیع
آخرین اخبار سرویس:

محموله آرد یارانه ای خارج از شبکه توزیع در ورامین توقیف شد

محموله آرد یارانه ای خارج از شبکه توزیع در ورامین توقیف شد