مطالب مرتبط:
بی تفاوتی نسبت به لاابالی گری ها و بی بندوباری ها، خواسته آمریکاست/ می خواهند با فشار اقتصادی و تولید اغتشاشات اختلافات داخلی را بالا ببرند
علم الهدی: می خواهند با فشار اقتصادی، اختلافات داخلی را بالا ببرند
اینفوگرافی/رمزگشایی از «روز D» ترامپ؛ D-Day یعنی چه و چرا آمریکا آن را برای فشار اقتصادی علیه ایران به کار برد؟ / از عملیات نرماندی تا «D-Day اقتصادی»؛ ماجرای روز سرنوشت ساز چیست؟
فؤاد ایزدی: اگر آمریکا از فشار اقتصادی جدید نفع نبرد به همان سیاست قبلی بازمی گردد
دشمنی آمریکا با ملت ایران ریشه در اسلام انقلابی دارد/ فشار اقتصادی و اغتشاش؛ دو مسیر دشمن برای دین زدایی است
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 8 شهریور 1405 ساعت 19:152026-08-30سياسي

علم الهدی: بی تفاوتی نسبت به لاابالی گری ها و بی بندوباری ها، خواسته آمریکاست/ می خواهند با فشار اقتصادی و تولید اغتشاشات اختلافات داخلی را بالا ببرند


آیت الله سیداحمد علم الهدی نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی با بیان اینکه دشمنی آمریکا با ایران صرفاً به مسائل هسته ای، منابع یا تحولات منطقه ای مربوط نیست، - به گزارش جماران، آیت الله سیداحمد علم الهدی، نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی، همزمان با شب میلاد پیامبر اکرم(صلی الله علیه وآله) و امام جعفر صادق(علیه السلام) و در یکصد و هشتاد و سومین شب از حضور پرشور مردم محله سعدآباد، با تبریک میلاد باسعادت پیامبر اکرم(صلی الله علیه وآله) و ولادت امام صادق(علیه السلام)، اظهار کرد: خداوند متعال در قرآن کریم می فرماید: ما کانَ مُحَمَّدٌ أَبا أَحَدٍ مِنْ رِجالِکُمْ وَلکِنْ رَسُولَ اللَّهِ وَخاتَمَ النَّبِیِّینَ .

میلاد مسعود پیامبر اکرم(صلی الله علیه وآله) و ولادت باسعادت امام صادق(علیه السلام) را به برادران و خواهران تبریک و تهنیت عرض می کنم.

آیت الله علم الهدی با بیان اینکه عید مسعود میلاد رسول الله(صلی الله علیه وآله) و امام صادق(علیه السلام)، بزرگ ترین برکت در جریان انقلاب و مبارزه ما علیه استکبار جهانی است، افزود: احساسی که شما برادران و خواهران امشب نسبت به پیغمبر اکرم(صلی الله علیه وآله) و امام صادق(علیه السلام) دارید، بیانگر واقعیت همه مجاهدت ها، پایداری ها و مقاومت های شما در مبارزه با استکبار است.


برچسب ها: آیت الله سیداحمد علم الهدی - نماینده ولی فقیه - علم الهدی - خراسان رضوی - علیه - الله - پیامبر
آخرین اخبار سرویس:

علم الهدی: بی تفاوتی نسبت به لاابالی گری ها و بی بندوباری ها، خواسته آمریکاست/ می خواهند با فشار اقتصادی و تولید اغتشاشات اختلافات داخلی را بالا ببرند

علم الهدی: بی تفاوتی نسبت به لاابالی گری ها و بی بندوباری ها، خواسته آمریکاست/ می خواهند با فشار اقتصادی و تولید اغتشاشات اختلافات داخلی را بالا ببرند