مطالب مرتبط:
کشف 102 دستگاه ماینر غیرمجاز در بندرلنگه
آیت الله عاملی : موضع گیری های پاپ ضربه بسیار مهلکی بر جایگاه ترامپ در آمریکا وارد کرد
10 صیاد مفقود شده بندرلنگه ای پیدا شدند
پزشکیان وارد بیشکک شد
10 صیاد مفقودشده بندرلنگه ای پیدا شدند
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 9 شهریور 1405 ساعت 17:502026-08-31سياسي

آب شیرین کن 9500 مترمکعبی بندرلنگه و بندرکنگ وارد مدارشد


همزمان با هفته دولت، بهره برداری از آب شیرین کن 9500 مترمکعبی بندرلنگه و بندرکنگ آغاز شد.

- آب شیرین کن 9500 مترمکعبی بندرلنگه و بندرکنگ وارد مدارشد بندرعباس- همزمان با هفته دولت، بهره برداری از آب شیرین کن 9500 مترمکعبی بندرلنگه و بندرکنگ آغاز شد.

همزمان با هفته دولت، آغاز بهره برداری از آب شیرین کن 9500 مترمکعبی بندرلنگه و بندرکنگ با حضور محمدرضا پاکروان، معاون توسعه و منابع انسانی استانداری هرمزگان، فؤاد مرادزاده، فرماندار شهرستان بندرلنگه، هدی صالحی، مشاور استاندار در امور اهل سنت استان هرمزگان و جمعی از مسئولان استانی و شهرستانی انجام شد.

این آب شیرین کن با ظرفیت تولید 9500 مترمکعب آب در شبانه روز و با سرمایه گذاری 700 میلیارد تومانی، با هدف تأمین آب مورد نیاز حدود 58 هزار نفر در شهرهای بندرلنگه و بندرکنگ به بهره برداری رسیده است.

آب شیرین کن جدید، جایگزین آب شیرین کن قدیمی شهر بندرلنگه شده و با استفاده از فرآیندهای به روزتر در تصفیه آب، امکان تولید آب با کیفیت بهتر و فرآیندی کارآمدتر را فراهم می کند.

بهره برداری از این طرح، گامی مهم در راستای نوسازی زیرساخت های تأمین آب، ارتقای کیفیت آب شرب و تقویت پایداری تأمین آب برای مردم بندرلنگه و کنگ به شمار می رود.


برچسب ها: آب شیرین کن - بندرلنگه - آب شیرین - بهره برداری - مترمکعب - شیرین - استان
آخرین اخبار سرویس:

آب شیرین کن 9500 مترمکعبی بندرلنگه و بندرکنگ وارد مدارشد

آب شیرین کن 9500 مترمکعبی بندرلنگه و بندرکنگ وارد مدارشد