مطالب مرتبط:
رییس هواشناسی: مدیریت بحران آماده سیلاب های ناگهانی باشد
رییس هواشناسی کشور: مدیریت بحران آماده سیلاب های ناگهانی باشد
آمادگی 100 درصدی برای مدیریت بحران در شرایط جنگی ضروری است
ماجرای عجیب ممبینی و تاج؛ برکناری، دلجویی یا مدیریت یک بحران؟
مدیریت هوشمندانه مصرف کلید عبور از بحران کمبود سوخت در بخش کشاورزی
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 10 شهریور 1405 ساعت 12:202026-09-01سياسي

مدیریت بحران نباید به تقلا برای زنده ماندن سازمان محدود شود


مشاور ارتباطات و کسب وکار با تاکید بر اینکه در شرایط بحران و نااطمینانی شدید، هدف یک سازمان صرفاً تقلا برای زنده ماندن نیست، گفت: هنر مدیریت پیشرفته در بحران، - یک مشاور کسب وکار: مدیریت بحران نباید به تقلا برای زنده ماندن سازمان محدود شود فارس (ایسنا) - مشاور ارتباطات و کسب وکار با تاکید بر اینکه در شرایط بحران و نااطمینانی شدید، هدف یک سازمان صرفاً تقلا برای زنده ماندن نیست، گفت: هنر مدیریت پیشرفته در بحران، پیشرفت کردن علی رغم مصیبت ها، حفظ پایداری عملیاتی و شکوفایی توانمندی ها در دل شرایط غیرعادی است.

محمدجواد برزگر در گفت وگو با ایسنا، با تشریح الزامات مدیریت استراتژیک در روزگار دگرگونی های ساختاری اظهار کرد: هنگامی که یک تکانه سنگین به سازمان اصابت می کند، بزرگ ترین خطر، سکون و تعلل است؛ زیر آتش هیچ تصمیمی کامل و بی نقص نیست، اما هر روز تأخیر، هزینه ای غیرقابل جبران بر بدنه سازمان تحمیل می کند.

وی با اشاره به واکنش های روانی اعضای تیم در مواجهه با شرایط بحرانی تصریح کرد: انسان ها در نااطمینانی شدید معمولاً به سه روش واکنش نشان می دهند که شامل ورود به درگیری های فرسایشی، طفره رفتن و گریز از بار مسئولیت، یا میخکوب شدن و انتظار برای حل خودبه خودی بحران است.


برچسب ها: بحران - سازمان - مدیریت - مدیریت بحران - کسب وکار - پیشرفت - ارتباطات
آخرین اخبار سرویس:

مدیریت بحران نباید به تقلا برای زنده ماندن سازمان محدود شود

مدیریت بحران نباید به تقلا برای زنده ماندن سازمان محدود شود