مطالب مرتبط:
پیش بینی برداشت 5 هزار تن گردو از باغات بروجرد
پیش بینی برداشت 350 تن پسته از باغات لرستان
پیش بینی برداشت بیش از 11 هزار تن پسته خشک از باغات خاتم
آغاز برداشت «پسته» از باغات کرمانشاه
شیوع سفیدک انگور در باغات خراسان شمالی/ جهاد کشاورزی هشدار داد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 17 شهریور 1405 ساعت 23:052026-09-08اقتصادي

پیش بینی برداشت 1800 تن انار از باغات گچساران


مدیر جهاد کشاورزی شهرستان گچساران گفت: پیش بینی می شود باغات انار این شهرستان امسال با متوسط عملکرد 10 تا 12 تن در هکتار، بیش از هزار و 800 تن انار تولید و به بازارهای مصرف عرضه کنند.

- پیش بینی برداشت 1800 تن انار از باغات گچساران کهگیلویه و بویراحمد (ایسنا) - مدیر جهاد کشاورزی شهرستان گچساران گفت: پیش بینی می شود باغات انار این شهرستان امسال با متوسط عملکرد 10 تا 12 تن در هکتار، بیش از هزار و 800 تن انار تولید و به بازارهای مصرف عرضه کنند.

لیلا عطازاده سه شنبه 17 شهریور درحاشیه بازدید از باغات انار شهرستان گچساران افزود: فرآیند برداشت انار در این شهرستان که از نیمه دوم مرداد در 165 هکتار از باغات آغاز شده، تا پایان شهریور ادامه خواهد داشت.

وی با اشاره به تنوع ارقام تولیدی انار در این شهرستان ادامه داد: باغات روستاهای هدف از جمله دیل ، مارین ، اسپر و منطقه نارک زیر کشت ارقام باکیفیتی همچون جفتو ، سبز ، قرمز ، پنبه ای و جمال الدین هستند.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان گچساران تصریح کرد: انار تولیدی شهرستان علاوه بر تأمین نیاز مصرفی استان کهگیلویه و بویراحمد، به استان های همجوار از جمله خوزستان و اصفهان ارسال می شود و بخشی از آن نیز برای صادرات به کشور عراق و صنایع تبدیلی همچون تولید رب و لواشک اختصاص پیدا می کند.


برچسب ها: شهرستان - شهرستان گچساران - انار - گچساران - باغات - پیش بینی - باغات انار
آخرین اخبار سرویس:

پیش بینی برداشت 1800 تن انار از باغات گچساران

پیش بینی برداشت 1800 تن انار از باغات گچساران