مطالب مرتبط:
17 واحد صنعتی ری برای طرح های نیروگاه خورشیدی با ظرفیت 20 مگاوات اقدام کردند؛ بخشی از آن آماده بهره برداری است
بنزین 130 هزار تومانی؛ مسئله فقط قیمت سوخت نیست
یورش زباله به نگین آذربایجان؛ تهدید سواحل دریاچه ارومیه
چالش های اقتصادی بنزین 130 هزار تومانی و تأثیرات آن بر زندگی مردم
دریاچه نیمه جان ارومیه، غرق در زباله گردشگران
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 2 شهریور 1405 ساعت 00:102026-08-23اجتماعي

ظرفیت سوزاندن زباله در نیروگاه زباله سوز ساری به 130 تن در روز رسید


معاون عمرانی استانداری مازندران از دستاورد تازه در مسیر احیای نیروگاه زباله سوز ساری اشاره کرد و گفت: روند تکمیل و راه اندازی مجدد نیروگاه زباله سوز ساری با شتاب بیشتری در حال پیگیری است و با افزایش ظرفیت پذیرش زباله، - معاون عمرانی استانداری مازندران: ظرفیت سوزاندن زباله در نیروگاه زباله سوز ساری به 130 تن در روز رسید مازندران (ایسنا) - معاون عمرانی استانداری مازندران از دستاورد تازه در مسیر احیای نیروگاه زباله سوز ساری اشاره کرد و گفت: روند تکمیل و راه اندازی مجدد نیروگاه زباله سوز ساری با شتاب بیشتری در حال پیگیری است و با افزایش ظرفیت پذیرش زباله، هم اکنون 130 تن زباله در روز در این مجموعه سوزانده می شود.

عبدالرضا دادبود شامگاه یکشنبه یکم شهریور در بررسی وضعیت پسماند استان و زباله سوز شهرستان ساری، در تشریح این خبر اظهار کرد: در ادامه اقدامات فنی و اجرایی برای فعال سازی ظرفیت های نیروگاه زباله سوز ساری، ظرفیت پردازش زباله در کوره شماره یک به 130 تن در روز رسیده است؛ ظرفیتی که گام مهمی در مسیر مدیریت اصولی پسماند و کاهش مشکلات ناشی از انباشت زباله در مرکز استان مازندران به شمار می رود.

وی افزود: همزمان با افزایش ظرفیت کوره نخست، عملیات تجهیز و آماده سازی کوره شماره دو نیز آغاز شده و اقدامات فنی مورد نیاز برای ورود این


برچسب ها: معاون عمرانی استانداری - زباله - زباله سوز - استانداری مازندران - نیروگاه - معاون عمرانی - مازندران
آخرین اخبار سرویس:

ظرفیت سوزاندن زباله در نیروگاه زباله سوز ساری به 130 تن در روز رسید

ظرفیت سوزاندن زباله در نیروگاه زباله سوز ساری به 130 تن در روز رسید