مطالب مرتبط:
میدان جهاد اردبیل به تقاطع تبدیل می شود/ ششمین مرحله اصلاح هندسی معابر شهر در حال اجرا است
افزایش 45 درصدی تعرفه های مخابرات از 20 شهریور
منتظر کاهش قیمت برنج ایرانی باشیم؟ | افزایش 16 درصدی تولید برنج
منتظر کاهش قیمت برنج ایرانی باشیم؟ | افزایش 16 درصدی تولید برنج در سال 1405
افزایش 16 درصدی تولید برنج امسال در کشور
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 19 شهریور 1405 ساعت 15:352026-09-10سياسي

مرحله دوم رتبه بندی معلمان از مهرماه اجرا می شود/ افزایش 70 تا 80 درصدی حق التدریس ها


رییس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی از اجرای مرحله دوم رتبه بندی معلمان از مهرماه خبر داد و گفت: با تغییر ضرایب مربوط به حقوق و فوق العاده های مرتبط با رتبه بندی و افزایش 70 تا 80 درصدی حق التدریس ها، - رییس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس خبر داد مرحله دوم رتبه بندی معلمان از مهرماه اجرا می شود/ افزایش 70 تا 80 درصدی حق التدریس ها آذربایجان شرقی (ایسنا) - رییس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی از اجرای مرحله دوم رتبه بندی معلمان از مهرماه خبر داد و گفت: با تغییر ضرایب مربوط به حقوق و فوق العاده های مرتبط با رتبه بندی و افزایش 70 تا 80 درصدی حق التدریس ها، تلاش می شود بخشی از آثار تورم و مشکلات معیشتی فرهنگیان جبران شود.

علیرضا منادی، پنج شنبه 19 شهریور در نشست وبیناری با مدیران مدارس و جمع فرهنگیان آذربایجان شرقی، با اشاره به اقدامات انجام شده در حوزه معیشت و حقوق معلمان، اظهار کرد: در مرحله نخست رتبه بندی معلمان، حدود 50 هزار میلیارد تومان منابع در این مسیر قرار گرفت و این رقم اکنون به حدود 110 هزار میلیارد تومان رسیده است.

وی افزود: از مهرماه، مرحله دوم رتبه بندی معلمان آغاز خواهد شد و با تغییر درصدهای مربوط به مؤلفه های حقوقی، تلاش می شود بخشی از کمبودهای ایجادشده ناشی از تورم جبران شود.


برچسب ها: رتبه بندی معلمان - رتبه بندی - تحقیقات و فناوری - حق التدریس - رییس کمیسیون - مرحله دوم - مجلس شورای اسلامی
آخرین اخبار سرویس:

مرحله دوم رتبه بندی معلمان از مهرماه اجرا می شود/ افزایش 70 تا 80 درصدی حق التدریس ها

مرحله دوم رتبه بندی معلمان از مهرماه اجرا می شود/ افزایش 70 تا 80 درصدی حق التدریس ها