مطالب مرتبط:
به کارگیری «دوربین و پهپاد» برای حفاظت از منابع طبیعی
اقتصاد گیاهان دارویی باید بر پایه ظرفیت های منابع طبیعی توسعه یابد
اقتصاد گیاهان دارویی کشور باید بر پایه ظرفیت های منابع طبیعی توسعه یابد
سه شنبه های مردمی، تبلور مکتب دفاع مقدس در منابع طبیعی مازندران
جدول قطعی برق ساری، آمل، بابل، قائمشهر و... امروز 31 شهریور 1405 (مازندران)
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 31 شهریور 1405 ساعت 23:252026-09-22حوادث

30 تن چوب قاچاق در تور مأموران منابع طبیعی آمل


رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان آمل از توقیف 3 دستگاه کامیون و یک دستگاه نیسان و کشف بیش از 30 تُن هیزم قاچاق توسط مأموران سرجنگلبانی امام زاده عبدالله خبر داد.

- مازندران (ایسنا) - رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان آمل از توقیف 3 دستگاه کامیون و یک دستگاه نیسان و کشف بیش از 30 تُن هیزم قاچاق توسط مأموران سرجنگلبانی امام زاده عبدالله خبر داد.

 نعمت اله کوهستانی شامگاه سه شنبه 31 شهریور در تشریح این عملیات در گفت وگو با ایسنا اظهار کرد: مأموران سرجنگلبانی امام زاده عبدالله به همراه عوامل حفاظتی شرکت صنایع چوب و کاغذ مازندران، مجری طرح حفاظت جنگل، در راستای مقابله با قاچاق چوب، مسیر منتهی به یک شرکت تولید MDF را تحت کنترل و رصد قرار دادند.

وی افزود: در جریان این عملیات، 3 دستگاه کامیون و یک دستگاه وانت نیسان که حامل چوب قاچاق بودند، شناسایی و متوقف شدند.

 رییس اداره منابع طبیعی وآبخیزداری آمل اضافه کرد: در بازرسی از خودروهای توقیف شده، بیش از 30 تُن هیزم قاچاق کشف و خودروها به پارکینگ منتقل شدند.

 کوهستانی ادامه داد: پس از تنظیم پرونده و تکمیل تحقیقات، متخلفان به مراجع قانونی معرفی خواهند شد.

 وی با تأکید بر تداوم اقدامات حفاظتی برای مقابله با قاچاق چوب در شهرستان آمل، از شهروندان خواست تخلفات مرتبط را از ط


برچسب ها: منابع طبیعی و آبخیزداری - دستگاه - اداره منابع طبیعی - منابع طبیعی - یک دستگاه - امام زاده - قاچاق
آخرین اخبار سرویس:

30 تن چوب قاچاق در تور مأموران منابع طبیعی آمل

30 تن چوب قاچاق در تور مأموران منابع طبیعی آمل