مطالب مرتبط:
توقیف کشتی های آمریکایی و صهیونیستی در خلیج فارس برای جبران خسارت جنگ
جبران خسارت های جنگ؛ از کدام منابع و با چه اولویت هایی؟
خسارت 4.5 همتی دشمن آمریکایی به بخش صیادی و زیرساخت های هرمزگان
خسارت آسیب دیدگان جنگ از محل فروش کشتی های توقیفی آمریکایی پرداخت می شود
امباپه باعث سقوط غول آمریکایی شد!
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 30 شهریور 1405 ساعت 15:552026-09-21سياسي

توقیف شناورهای آمریکایی برای جبران خسارت


رییس مرکز وکلای قوه قضاییه از توقیف تعدادی از کشتی های آمریکایی و رژیم صهیونیستی در تنگه هرمز خبرداد.

- به گزارش تابناک؛ حسن عبدلیان پور امروز در جریان هجدهمین تور نظارتی قوه قضاییه و در بازدید از اسکله صیادی بندرعباس، با تشریح روند پیگیری حقوقی خسارت های ناشی از حملات اخیر اظهار کرد: برای طرح دعوای مؤثر و دستیابی به نتیجه، نخستین گام، کارشناسی دقیق و مستندسازی خسارت هاست که از نخستین روز وقوع حملات در دستور کار قرار گرفت.

وی افزود: کارشناسان در استان های مختلف کشور، به ویژه هرمزگان، در 20 رشته و حوزه تخصصی برای بررسی و تعیین میزان خسارت ها حضور یافتند و فرآیند کارشناسی خسارت های واردشده به شناور ها در حال انجام است.

رییس مرکز وکلای قوه قضاییه با اشاره به آخرین آمار این فرآیند گفت: تاکنون خسارت 537 مورد از شناور های مورد حمله کارشناسی شده است که این اقدامات در بندرعباس، قشم، بندرلنگه و جاسک انجام شده و روند کارشناسی همچنان ادامه دارد.

عبدلیان پور تأکید کرد: در این فرآیند تلاش شده است اصول سرعت و دقت به صورت همزمان مورد توجه قرار گیرد و پس از تکمیل کارشناسی ها، از صاحبان شناور ها و افراد آسیب دیده وکالت اخذ می شود تا بر اساس وکالت های ارائه شده، دعاوی حقوقی و کیفری مربوط به خسارت ها پیگیری شود.


برچسب ها: مرکز وکلای قوه قضاییه - خسارت ها - خسارت - قوه قضاییه - کارشناسی - آمریکایی - شناور
آخرین اخبار سرویس:

توقیف شناورهای آمریکایی برای جبران خسارت

توقیف شناورهای آمریکایی برای جبران خسارت