مطالب مرتبط:
وزیر میراث: آماده تأمین هزینه تجهیز موزه بروجرد هستیم
وزیر میراث فرهنگی: بروجرد فقط یک شهر نیست؛ یک قطب تمدنی و فرهنگی ایران است
وزیر میراث: موزه بروجرد را به ویترین تاریخ و تمدن تبدیل می کنیم
بازدید وزیر میراث فرهنگی از زمین موزه قم/ آغاز عملیات اجرایی طی چند ماه آینده 
راه اندازی فولادسازی شادگان به دستور وزیر صمت؛ آغاز فصل تازه توسعه و رونق اقتصادی
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 4 شهریور 1405 ساعت 19:202026-08-26اقتصادي

وزیر میراث فرهنگی: موزه بزرگ بروجرد به زودی راه اندازی می شود


وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با تأکید بر جایگاه تاریخی و تمدنی بروجرد گفت: بروجرد فراتر از یک شهر و یک بنا و تاریخ است و ریشه در اعماق تمدن ایران دارد؛ - وزیر میراث فرهنگی: موزه بزرگ بروجرد به زودی راه اندازی می شود لرستان (ایسنا) - وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با تأکید بر جایگاه تاریخی و تمدنی بروجرد گفت: بروجرد فراتر از یک شهر و یک بنا و تاریخ است و ریشه در اعماق تمدن ایران دارد؛ به همین منظور راه اندازی موزه بزرگ بروجرد را در دستور کار قرار داده ایم و در بودجه امسال نیز اعتباری برای آن پیش بینی شده است.

سیدرضا صالحی امیری، وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، امروز چهارم شهریور  در مراسم افتتاح پارک صامتیه بروجرد با ابلاغ سلام رییس جمهور به مردم این شهرستان اظهار کرد: بروجرد مهد تمدن، فرهنگ، فقاهت و نجابت در فرهنگ ایرانی است و ما این شهر را یک تمدن می دانیم؛ تمدنی فراتر از یک شهر، بنا و تاریخ.

وی افزود: بروجرد ریشه در اعماق تمدن ایران دارد و به اعتقاد من، شناسنامه ایران بدون نام بروجرد ابتر است؛ بنابراین هر اقدامی که برای توسعه و آبادانی این دیار انجام می شود، اقدامی ارزشمند برای حفظ و معرفی بخشی از هویت تاریخی و فرهنگی ایران است.


برچسب ها: گردشگری و صنایع دستی - بروجرد - فرهنگ - راه اندازی - صنایع دستی - میراث - گردشگری
آخرین اخبار سرویس:

وزیر میراث فرهنگی: موزه بزرگ بروجرد به زودی راه اندازی می شود

وزیر میراث فرهنگی: موزه بزرگ بروجرد به زودی راه اندازی می شود