مطالب مرتبط:
تصاویر/ دیدار دبیر ستاد مرکزی راهیان نور کشور با خانواده شهید «علیپور»
فیلم/ اولین جلسه دادگاه رسیدگی به دادخواهی خانواده شهدای جنگ 12 روزه
توزیع 2800 بسته معیشتی و تحصیلی میان خانواده های زندانیان البرز
تصاویر/دیدار با خانواده شهید محمد حسین ترابی
چهارمین شماره فصلنامه «اسلام و روانشناسی خانواده» منتشر شد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 23 شهریور 1405 ساعت 13:202026-09-14پزشكي

کمک فوری برای این فرزند یتیم و خانواده ای که حالشان خوب نیست


خیریه همت رضاشهر با ارسال نامه ای به عصر ایران، خواستار کمک فوری برای فرزندی یتیم و خانواده ای که حالشان خوب نیست شده است.

در این نامه آمده است: احتراماً به استحضار می رساند دو مورد  از مددجویان این خیریه به حضورتان معرفی می گردد.

سید محمد هشت ساله بدون سرپرست که متأسفانه به سرطان خون مبتلاشده و در صورت عدم درمان سریع جانش در خطر است.

محمد درد استخوان شدیدی دارد و بدنش کبود شده و تب ولرز و کاهش وزن دارد و در صورت عدم درمان به مغز استخوان سرایت کرده و مشکلاتش را بیشتر خواهد کرد.

ما می خواهیم با کمک و یاری شما عزیزان این کودک را درمان نماییم تا انشاءالله با یاری خداوند متعال سلامتی را به این عزیز برگردانیم.

مورد دوم یک آقای سی ودو ساله با سه فرزند و همسر که کارگر روز مزد است و ایشان هم سرطان خون دارد و بدلیل فقر و بدهکاری درمان نشده است و باید پیوند مغز استخوان شود که حتی هزینه ویزیت دکتر را ندارد.

چند روز پیش بدلیل بدهی زیاد صاحب خانه جوابش کرده و وسایلش را در یک زیر زمین گذاشتن و این خانواده مستأصل شدند که چکار کنند.

بیایید همه باهم با کمک های اندک در درمان بیماران مستمند یاری رسانیم.

قبلا از همکاری و مساعدتی که دراین باره مبذول خواهید فرمود کمال تشکر و سپاسگزاری را می نماید.


برچسب ها: استخوان - مغز استخوان - درمان - سرطان خون - پیوند مغز استخوان - فرزند - خانواده
آخرین اخبار سرویس:

کمک فوری برای این فرزند یتیم و خانواده ای که حالشان خوب نیست

کمک فوری برای این فرزند یتیم و خانواده ای که حالشان خوب نیست