مطالب مرتبط:
اخراج زودهنگام پورعلی گنجی؛ پاختاکور 10 نفره پیروز شد
کف استوک روی ساق فرود آمد؛/ قرمز برای پورعلی گنجی در 10 دقیقه!
نفس گرم اخراج پشت گردن آلونسو/ برنتفورد 3-0 چلسی | ژابی انگار نمی تواند!
ادعای جنجالی ترامپ درباره پیروزی آسان در جنگ با ایران
ناکامی مفتضحانه ترامپ؛ سیاست «اخراج پناهجویان» غیرقانونی اعلام شد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 28 شهریور 1405 ساعت 20:502026-09-19ورزشي

پیروزی پاختاکور با وجود اخراج پورعلی گنجی


پاختاکور ازبکستان در هفته بیست ودوم سوپر لیگ این کشور در شرایطی برابر مشعل مبارک به پیروزی رسید که مرتضی پورعلی گنجی تنها 10 دقیقه پس از آغاز مسابقه با کارت قرمز مستقیم اخراج شد و تیمش را 10 نفره کرد.

تیم فوتبال پاختاکور ازبکستان در هفته بیست ودوم سوپر لیگ این کشور در حالی که مرتضی پورعلی گنجی را از دقیقه 10 به دلیل دریافت کارت قرمز در اختیار نداشت، مقابل مشعل مبارک به برتری 2 بر یک رسید.

تیم فوتبال پاختاکور امروز (شنبه) در هفته بیست ودوم سوپر لیگ ازبکستان مقابل مشعل مبارک قرار گرفت و در نهایت موفق شد با نتیجه 2 بر یک به پیروزی برسد.

مرتضی پورعلی گنجی، مدافع اسبق تیم ملی فوتبال ایران و پرسپولیس در دقیقه 10 به دلیل خطا روی نورمراد کوچاروف، هافبک 19 ساله مشعل مبارک، با دریافت کارت قرمز مستقیم از زمین مسابقه اخراج شد.

پاختاکور با وجود 10 نفره شدن توانست در ادامه مسابقه نتیجه را به سود خود تغییر دهد و با برتری 2 بر یک، سه امتیاز ارزشمند این دیدار را به دست آورد.

با این پیروزی، پاختاکور 49 امتیازی شد و با یک بازی بیشتر نسبت به نفتچی فرغانه در صدر جدول سوپر لیگ ازبکستان قرار گرفت.

 


برچسب ها: مرتضی پورعلی گنجی - پورعلی گنجی - پاختاکور ازبکستان - پاختاکور - ازبکستان - سوپر لیگ - کارت قرمز
آخرین اخبار سرویس:

پیروزی پاختاکور با وجود اخراج پورعلی گنجی

پیروزی پاختاکور با وجود اخراج پورعلی گنجی