|
| چهارشنبه، 4 شهریور 1405 ساعت 14:002026-08-26بين الملل
لئون پانه تا، وزیر دفاع پیشین و رییس سابق سازمان سیا، در گفت وگو با سی ان ان درباره راهبرد تازه آمریکا برای تشدید فشار اقتصادی بر ایران گفت واشنگتن بدون جلب همراهی چین و دیگر شرکای عمده تجاری ایران، شانس چندانی برای موفقیت ندارد.
پانه تا با اشاره به روابط ایران با چین، روسیه، هند و ترکیه تأکید کرد آمریکا پیش از اعلام این طرح باید حمایت این کشورها را جلب می کرد.
او همچنین مدعی شد بدون چنین همکاری، سیاست موسوم به روز دی اقتصادی عملاً توخالی خواهد بود و نتیجه محتمل، ادامه جنگ فرسایشی کنونی است.
پانه تا در بخش دیگری از این مصاحبه روابط ایران، روسیه، چین و کره شمالی را بسیار منسجم توصیف کرد و گفت بعید است روسیه یا چین به سادگی با سیاست انزوای اقتصادی ایران همراه شوند.
گزارش را با ترجمه اختصاصی تابناک ببینید.
برچسب ها: ایران -
وزیر دفاع پیشین -
اقتصادی -
فشار اقتصادی -
آمریکا -
وزیر دفاع -
پیشین |
آخرین اخبار سرویس:
|
رییس پیشین سی آی ای: «روز دی اقتصادی» عملاً توخالی است
رییس پیشین سی آی ای: «روز دی اقتصادی» عملاً توخالی است
همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.
تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.