مطالب مرتبط:
فاکس نیوز:از تنگه هرمز تا باب المندب؛ اهرم تازه ایران خودنمایی می کند
ترامپ «تنگه دوم» را هم از دست داد/ حوثی ها باب المندب را به اهرم فشار تازه ایران تبدیل کردند/ ناتوانی کشورهای خلیج فارس در همکاری مشترک علیه حوثی ها پیامدهایی فاجعه بار داشت/ حوثی ها سه دهه پیش در واکنش به مداخلات عربستان در عرصه مذهبی و سیاسی یمن شکل گرف
ببینید|اهرم تازه ایران؛ حوثی ها در آستانه کنترل باب المندب
60 درصد نیروهای منطقه با جنگ با ایران مخالف اند
عمان بدون رضایت آمریکا تفاهم تنگه هرمز با ایران را امضا می کند؟
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 23 شهریور 1405 ساعت 21:052026-09-14سياسي

خاندوزی: هرمز را به اهرم قدرت منطقه ای ایران تبدیل کنیم


وزیر اقتصاد دولت سیزدهم با تأکید بر اهمیت راهبردی تنگه هرمز گفت: ایران نباید این تنگه را صرفاً از منظر درآمدهای اقتصادی ببیند، بلکه می تواند با مشارکت دادن شرکای راهبردی خود، - به گزارش تابناک، سید احسان خاندوزی، وزیر اقتصاد دولت سیزدهم در برنامه اکوفا، با تأکید بر اهمیت راهبردی تنگه هرمز گفت: مسئله تنگه هرمز را نباید صرفاً با محاسبه عایدات اقتصادی و مالی آن سنجید، چراکه مدیریت این تنگه می تواند یکی از مؤلفه های مهم در بازتعریف مناسبات اقتصادی، تحریمی، سیاسی و ژئوپلیتیک ایران با کشورهای منطقه باشد.

وی افزود: ایران می تواند به جای آنکه مدیریت تنگه هرمز را صرفاً یک مسئله اقتصادی تلقی کند، شرکای راهبردی خود را در این موضوع مشارکت دهد و آنها را در قدرت جدید منطقه ای ایران سهیم کند.

خاندوزی ادامه داد: در چنین شرایطی، اگر آمریکا بخواهد در شورای امنیت سازمان ملل یا سایر نهادهای بین المللی برای اقدام علیه ایران اجماع سازی کند، کشورهایی مانند چین و روسیه و برخی دیگر از کشورها می توانند در برابر شکل گیری نظم مورد نظر آمریکا در غرب آسیا ایستادگی کنند و از حضور یک ایران قدرتمند در منطقه حمایت کنند.

وی با اشاره به تمرکز گسترده رییس جمهور آمریکا بر موضوع تنگه هرمز اظهار کرد: اگر تنگه هرمز یک مؤلفه مهم و آینده ساز نبود، شاهد این ح


برچسب ها: اقتصاد - تنگه هرمز - اقتصادی - راهبردی - ایران - تنگه - وزیر اقتصاد
آخرین اخبار سرویس:

خاندوزی: هرمز را به اهرم قدرت منطقه ای ایران تبدیل کنیم

خاندوزی: هرمز را به اهرم قدرت منطقه ای ایران تبدیل کنیم