مطالب مرتبط:
پایبندی به مطالبات مردم در هفته دولت؛ بهره برداری از طرح های زیربنایی در خاش + فیلم
فیلم/نبض توسعه در بیرجند؛ بهره برداری از پروژه های هفته دولت با حضور استاندار خراسان جنوبی
بهره برداری از 321 طرح بهزیستی خوزستان در هفته دولت
افتتاح و بهره برداری از 1700 طرح عمرانی با اعتبار 42 همت در هفته دولت خوزستان
بهره برداری از 310 طرح بهزیستی خوزستان در هفته دولت
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 3 شهریور 1405 ساعت 19:502026-08-25اقتصادي

توسعه زیرساخت های فهرج در هفته دولت؛ 6 طرح جدید به بهره برداری رسید


به مناسبت هفته دولت تعداد 6 طرح عمرانی با مجموع اعتبار 79 میلیارد تومان در این شهرستان به بهره برداری رسید.

- توسعه زیرساخت های فهرج در هفته دولت؛ 6 طرح جدید به بهره برداری رسید فهرج- بخشدار بخش مرکزی فهرج گفت: به مناسبت هفته دولت تعداد 6 طرح عمرانی با مجموع اعتبار 79 میلیارد تومان در این شهرستان به بهره برداری رسید.

به گزارش خبرنگار مهر، زهرا فرنود، عصر سه شنبه در حاشیه بهره برداری از طرح های هفته دولت به خبرنگاران گفت: آسفالت معابر روستای برج اکرم به مساحت 21 هزار مترمربع و با اعتبار 18 میلیارد تومان افتتاح شد.

وی با بیان اینکه ایستگاه موتوری دهیاری برج اکرم نیز با زیر بنای 6 هزار مترمربع و اعتبار 4 میلیارد تومان به بهره برداری رسید افزود: بهره برداری از این مجموعه موجب ارتقای توان عملیاتی دهیاری ها و دستگاه های خدمات رسان در منطقه خواهد شد.

بخشدار مرکزی فهرج همچنین از آغاز عملیات اجرایی ساختمان دهیاری و شورای روستای برج اکرم خبر داد و گفت: این ساختمان در زمینی به مساحت 250 مترمربع و با اعتبار 5 میلیارد تومان احداث می شود.

فرنود، ادامه داد: 2 باب سردخانه و واحد بسته بندی خرما نیز در روستاهای نعیم آباد و رکن آباد به بهره برداری رسید.


برچسب ها: بهره برداری - میلیارد تومان - هفته دولت - میلیارد - بهره - اعتبار - تومان
آخرین اخبار سرویس:

توسعه زیرساخت های فهرج در هفته دولت؛ 6 طرح جدید به بهره برداری رسید

توسعه زیرساخت های فهرج در هفته دولت؛ 6 طرح جدید به بهره برداری رسید