مطالب مرتبط:
انتشار انیمیشن جنجالی جلسه شورای امنیت با تصویرسازی متفاوت از ترامپ و نتانیاهو
دست رد روسیه و چین به درخواست آمریکا؛ قطعنامه ضدایرانی در شورای امنیت وتو شد
انیمیشنی از جلسهٔ شورای امنیت سازمان ملل + فیلم
بیانیه شورای امنیت درباره تحولات یمن
درخواست فوری شورای امنیت برای پایان جنگ در یمن
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 28 شهریور 1405 ساعت 18:252026-09-19سياسي

خالق چت جی پی تی به شورای امنیت احضار شد


مدیرعامل اپن ای آی، 23 سپتامبر(1مهر) به شورای امنیت سازمان ملل می رود تا درباره خطرات هوش مصنوعی، پیامدهای امنیتی آن و رویکرد این شرکت در توسعه ایمن این فناوری پاسخ دهد.

- به گزارش تابناک، سم آلتمن، مدیرعامل اپن ای آی، قرار است 23 سپتامبر(1مهر) در نشست علنی شورای امنیت سازمان ملل درباره پیامدهای هوش مصنوعی برای امنیت بین المللی حاضر شود و درباره رویکرد این شرکت در قبال توسعه ایمن این فناوری توضیح دهد.

آلتمن در این نشست که به ابتکار فرانسه برگزار می شود، درباره موضوعاتی از جمله ضرورت همکاری بین المللی در حوزه هوش مصنوعی، تدوین استانداردهای مشترک ایمنی و اقداماتی که اپن ای آی برای کاهش ریسک های این فناوری انجام می دهد، پاسخ خواهد کرد.

حضور مدیرعامل یکی از بزرگ ترین شرکت های فعال در حوزه هوش مصنوعی در شورای امنیت، این فناوری را مستقیماً در برابر نهادی قرار می دهد که مسئولیت اصلی آن حفظ صلح و امنیت بین المللی است.

تمرکز شورای امنیت بر هوش مصنوعی در شرایطی افزایش یافته که قابلیت های مدل های پیشرفته با سرعت زیادی در حال توسعه است و دولت ها درباره کاربردهای نظامی، امنیتی و سایر پیامدهای این فناوری بحث می کنند.

فرانسه در اسناد مربوط به نشست، به خطر سوءاستفاده از هوش مصنوعی و احتمال استفاده از مدل های پیشرفته در فعالیت هایی که م


برچسب ها: شورای امنیت - شورای امنیت سازمان ملل - هوش مصنوعی - امنیت - مدیرعامل - فناوری - مصنوعی
آخرین اخبار سرویس:

خالق چت جی پی تی به شورای امنیت احضار شد

خالق چت جی پی تی به شورای امنیت احضار شد