مطالب مرتبط:
مستندی که اسراییل را خشمگین کرد؛ تهدید سازندگان «نازا» به سلب تابعیت
وزیر فرهنگ اسراییل خواستار سلب تابعیت کارگردان های مستند «نازا» شد
موفقیت فیلم اسراییلی در جشنواره ونیز / درخواست وزیر فرهنگ اسراییل برای لغو شهروندی دو کارگردان اسراییلی / وزیر: شما خیانت کردید
کارگردان اسراییلی فیلم «نازا»: «ارتش برای ترور یک نفر در غزه تمامی ساکنان ساختمان را می کُشت»
قائم پناه: ترسی از جنگیدن با آمریکا و اسراییل نداریم
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 24 شهریور 1405 ساعت 12:502026-09-15بين الملل

«نازا»؛ فیلمی اسراییلی که اسراییل را به لرزه در آورد


«نازا» مخففی است که توسط سرویس اطلاعات نظامی اسراییل (آمان) برای اشاره به تعداد غیرنظامیانی که انتظار می رود در یک حمله هوایی کشته شوند، - به گزارش جماران، الجزیره در گزارشی به بررسی یک فیلم مستند پرداخت که توسط دو اسراییلی درباره جنگ غزه ساخته شد و در آن واقعیت هایی را حمله وحشیانه اسراییل ره به تصویر کشانده است که باعث خشم اسراییلی ها شده است.

اسراییل شاهد اوج گیری نگرانی و خشم نسبت به فیلم نازا است که جنایات اسراییل علیه غیرنظامیان در نوار غزه را مستند می کند و در جشنواره بین المللی فیلم ونیز جایزه ای را از آن خود کرده است.

در آخرین تحولات، ایال زمیر، رییس ستاد کل ارتش اسراییل ، روز دوشنبه اعلام کرد که به دادستان کل ارتش دستور داده است تا اقدامات قانونی احتمالی علیه فیلم نازا و دست اندرکاران آن را بررسی کند.

او همچنین دستور تشکیل تیمی را برای مقابله با آنچه که او ادعاهای دروغین علیه ارتش توصیف کرد، با مشارکت کارشناسانی از اسراییل و جهان صادر کرد.

زامیر افزود که او همچنین تحقیقاتی را در مورد جنبه های امنیت اطلاعات و شناسایی طرف هایی که احتمالاً در افشای آنچه او اطلاعات محرمانه مورد استفاده در تولید فیلم توصیف کرد، دست داشته اند، هدایت کرده است.


برچسب ها: اسراییل - اسراییلی - غیرنظامیان - فیلم - نظامی - اطلاعات نظامی - سرویس اطلاعات
آخرین اخبار سرویس:

«نازا»؛ فیلمی اسراییلی که اسراییل را به لرزه در آورد

«نازا»؛ فیلمی اسراییلی که اسراییل را به لرزه در آورد