مطالب مرتبط:
معاون عمرانی استاندار قم: علم و ایده باید به صنعت و خدمات تبدیل شود
تاکید معاون استاندار خوزستان بر تکریم و حمایت از صابیین مندایی
معاون سیاسی استاندار سمنان «فرماندار شاهرود» شد
معاون وزیر جهاد کشاورزی:پسته از مهمترین محصولات صادراتی کشور است
معاون استاندار اردبیل: نظام بانکی از طرح های اقتصادی حمایت کند
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 25 شهریور 1405 ساعت 13:452026-09-16سياسي

معاون استاندار: جهاد دانشگاهی گیلان مسائل اولویت دار را شناسایی کند


معاون استاندار، خواستار شناسایی مسائل اولویت دار استان توسط مجموعه جهاد دانشگاهی شد و گفت: جهاد دانشگاهی باید برای معضلات زیست محیطی استان راهکار ارائه دهد.

- آرش فرزام صفت امروز چهارشنبه، 25 شهریور در آیین تکریم و معارفه روسای سازمان جهاد دانشگاهی استان گیلان، با اشاره به نقش این مجموعه در امور علمی و فناوری استان و کشور، اظهار کرد: جهاد دانشگاهی گیلان یک برند در استان و کشور است.

وی با بیان اینکه نسخه علمی جهاد دانشگاهی برای همه مجموعه های مدیریتی و اجرایی قابل اعتماد و اتکاست، افزود: از جهاد دانشگاهی گیلان انتظار کارهای بزرگ و اثرگذار داریم تا مسائل و مشکلات استان را حل کنیم.

معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری گیلان خواستار شناسایی مسائل اولویت دار استان توسط مجموعه جهاد دانشگاهی شد و گفت: نیازمند کار علمی هستیم تا راه حل مسائل را پیدا کنیم و مجموعه های دانشگاهی، بهترین ظرفیت برای کار علمی فاخر هستند.

فرزام صفت خبرگزاری ایسنا را یکی از دستاوردهای فرهنگی جهاد دانشگاهی دانست که در کنار رسانه های مکتوب در اوایل دهه 80 حرفی برای گفتن داشت و تاکید کرد: امروز ایسنا به عنوان فرزند برومند جهاد دانشگاهی، نقش مهمی در حرکت های علمی و فرهنگی کشور دارد.


برچسب ها: جهاد دانشگاهی - استان - جهاد - گیلان - مسائل - شناسایی - سازمان جهاد دانشگاهی
آخرین اخبار سرویس:

معاون استاندار: جهاد دانشگاهی گیلان مسائل اولویت دار را شناسایی کند

معاون استاندار: جهاد دانشگاهی گیلان مسائل اولویت دار را شناسایی کند