مطالب مرتبط:
هتل پارسیان استقلال تهران؛ آدرس، قیمت، امکانات، اتاق ها و راهنمای رزرو هتل استقلال
آمریکا تهدید به هدف قرار دادن نفتکش های ایرانی کرده است
ویترین روزنامه ها/ گزارش «پیام ما» از زمین گیر شدن گردشگری قشم در سایه جنگ و گرانی/روایت «اعتماد» از رنج خانواده قربانیان کوهستک و کمبود امکانات درمانی
سرلشکر عبداللهی: هرگونه تعرض به نفتکش های ایران موجب هدف قرار گرفتن پایگاه های آمریکا در منطقه خواهد شد
درخواست افزایش حقوق بازنشستگان در نیمه دوم سال جاری در لایحه متمم بودجه
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 18 شهریور 1405 ساعت 22:102026-09-09سياسي

برخی با هدف تفرقه افکنی بودجه و امکانات می گیرند- منتجب نیا


ما خبر داریم، برخی از دست اندکاران به تندروهای تفرقه افکن میدان داده و بودجه های کلان در اختیارشان گذاشته اند تا با بهره گیری از تریبون ها و امکاناتی که دارند، - جامعه را تکه پاره کنند.

عصر ایران- الناز چراغی- رسول منتجب نیا، سیاست مدار اصلاح طلب در  گفت و گو با عصر ایران با اشاره به فضای دو قطبی و هرج و مرج هایی که از مرز سیاسیون گذشته  و در جمع مردم کوچه و خیابان هم به وضوح مشاهده می شود، اظهار داشت: یکی از ویژگی های کشورما موجودیت و البته فعالیت سلایق مختلف، نگاه های و گرایش های متعدد است که باید گفت، چنین حالتی مزیتی تاثیرگذار به شمار می رود.

نکته دیگر این است، امام هم قبل از پیروزی انقلاب و هم بعد از استقرار نظام اسلامی مردم را به وحدت، انسجام و همبستگی دعوت می کرد و توجه به این موارد را لازم  و واجب می دانست و در نتیجه نسبت به دوستگی و انشقاق جامعه هشدار می دادند.

امام حتی اختلاف را خواست و اراده شیطان می دانستند.

البته منظور امام این نبود که همه تابع یک تفکر باشند.

مثلا در زمانی که مجمع روحانیون مبارز تاسیس شد، امام با خط خودشان نوشتند، تشکیلات جدید در روحانیت به معنای اختلاف نیست.

دبیرکل حزب جمهوریت ایران اسلامی در ادامه گفت: بعد از رحلت امام، متاسفانه شاهد ظهور و بروز اختلاف های زیادی در جامعه بودیم.


برچسب ها: منتجب نیا - امکانات - تفرقه افکنی - نظام اسلامی - جامعه - ایران - تفرقه
آخرین اخبار سرویس:

برخی با هدف تفرقه افکنی بودجه و امکانات می گیرند- منتجب نیا

برخی با هدف تفرقه افکنی بودجه و امکانات می گیرند- منتجب نیا