مطالب مرتبط:
جای خالی تولیدکنندگان ایران در سود بالای تجارت با آفریقا
راهپیمایی گسترده مردم صعده یمن در حمایت از نیروهای مسلح این کشور
حمایت مالک میلان از آموریم ادامه دارد
سامانه دهک بندی یارانه 1405؛ ورود به سامانه حمایت، مشاهده دهک خانوار و ثبت اعتراض
حمایت مالک میلان از آموریم ادامه دارد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 28 شهریور 1405 ساعت 12:052026-09-19اقتصادي

حمایت از تولیدکنندگان باید به یک مصوبه عملیاتی منجر شود


نماینده مردم بابل در مجلس با تأکید بر ضرورت تقویت اراده تولیدکنندگان داخلی گفت: حمایت از تولید داخل زمانی اثربخش خواهد بود که موانع پیش روی فعالان اقتصادی برطرف و تصمیمات عملیاتی شود.

- به گزارش خبرنگار مهر، حسن حسن نتاج پیش از ظهر شنبه در نشست بررسی مسائل تولید و تأمین مالی واحدهای صنعتی با اشاره به ظرفیت تولیدکنندگان داخلی اظهار کرد: بسیاری از تولیدکنندگان ایرانی توان رقابت در بازارهای بین المللی را دارند و حتی محصولات خود را به کشورهای اروپایی صادر می کنند.

وی با اشاره به بازدید اخیر خود از یکی از واحدهای تولیدی افزود: در حوزه تجهیزات و مواد مصرفی پزشکی، از جمله اقلام مورد استفاده در دیالیز، تولیدکنندگان ایرانی محصولاتی را تولید و صادر می کنند، اما در برخی موارد کالا پس از خروج از کشور با نام و نشان تجاری کشور دیگری وارد بازارهای اروپایی می شود.

نماینده مردم بابل در مجلس ادامه داد: این موضوع نشان دهنده ظرفیت و توانمندی تولیدکنندگان داخلی است و باید با ایجاد حمایت های مناسب، این ظرفیت تقویت و زمینه حضور مستقیم محصولات ایرانی در بازارهای جهانی فراهم شود.

حسن نتاج همچنین بر ضرورت شفافیت در روند پرداخت و نحوه هزینه کرد تسهیلات تولیدی تأکید کرد و گفت: باید مشخص باشد تسهیلاتی که برای بخش تولید اختصاص پیدا می کند، چگو


برچسب ها: تولیدکنندگان - تولید - تولیدکنندگان ایرانی - تولیدکنندگان داخلی - حمایت از تولید - نماینده مردم - نماینده مردم بابل
آخرین اخبار سرویس:

حمایت از تولیدکنندگان باید به یک مصوبه عملیاتی منجر شود

حمایت از تولیدکنندگان باید به یک مصوبه عملیاتی منجر شود