مطالب مرتبط:
قصه تغییر یک نگاه در فوتبال ایران؛ از همراهی دیروز پرسپولیس با تاج در آسیا تا ایستادگی امروز مقابل استقلال
عاشقانه سونیا حسینی و همسرش در قاب دوربین / بازیگر «پایتخت 7» چقدر خوشبخت است!
زنوزی: قصه خداداد و عالیشاه را از آخر تعریف نکنید!
تاریخ آغاز بارش های پاییزی در پایتخت؛ تهرانی ها منتظر باران باشند
زنوزی: قصه خداداد و عالیشاه را از آخر تعریف نکنید!
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 27 شهریور 1405 ساعت 14:302026-09-18فرهنگي

سیروس مقدم: «پایتخت» جدید هنوز قصه ندارد


سیروس مقدم در کارگاه آموزشی «صد راه» بعد از چند سال از تجربه تلخ سریال «جزیره» گفت که در شبکه نمایش خانگی ساخته شد.

- به گزارش جماران، سیروس مقدم روز گذشته 26 شهریور در کارگاه آموزشی صد راه که در قالب جشنواره فیلم های 100 ثانیه برگزار شد درباره شروع کار خودش با فیلم کوتاه بیان کرد: اینکه بتوانید در زمان معین و کوتاهی پیامی را انتقال دهید فوق العاده است.

مهر نوشت، وی با اشاره به اینکه دائم از او برای ورود به دنیای تصویر مشورت می خواهند، عنوان کرد: به من می گویند بازیگر خوبی هستند، یا کارگردان و ایده پرداز خوبی هستند اما نمی دانند چه کنند؟ شاید تا 10 یا 15 سال پیش می توانستم این حرف را بپذیرم که چطور باید این استعدادها را به کار گرفت ولی امروزه با تولد شکل های جدید و نوینی از ارائه خلاقیت ها در فضای مجازی، نمایش های کوتاه، جشنواره ها و .

یک نفر می تواند با کم هزینه ترین و سریع ترین وسیله استعداد خودش را نمایان کند.

راز موفقیت سینما رسیدن به رویاهای دست نیافتنی است این کارگردان درباره ارتباط میان رویا و سینما اظهار کرد: اصلاً راز موفقیت فیلم و سینما شاید در همین باشد؛ رسیدن به رویاهایی که در واقعیت دست نیافتنی است.

این کارگردان درباره آغاز علاقه اش به سینما و تلویزیون بیان کرد: علاقه من به سینما و تلویزیون می توانم بگویم دقیقاً از


برچسب ها: سیروس مقدم - کارگاه آموزشی - کار - سیروس - شبکه نمایش خانگی - کوتاه - جشنواره
آخرین اخبار سرویس:

سیروس مقدم: «پایتخت» جدید هنوز قصه ندارد

سیروس مقدم: «پایتخت» جدید هنوز قصه ندارد