مطالب مرتبط:
پایان بهانه تراشی برای ساماندهی کارگران شرکتی؛ اصلاح ماده 32 قفل تبدیل وضعیت را می شکند؟
سخنگوی دولت در پاسخ به شفقنا: منابع حاصل از اصلاح قیمت صرف معیشت مردم می شود/ مردم در استفاده از خودروی شخصی مقصر نیستند/ توسعه رایگان سی ان جی و ال پی جی در دستور کار است 
پایان بهانه تراشی ها برای ساماندهی کارگران شرکتی/ قفل تبدیل وضعیت با اصلاح ماده 32 می شکند؟
توزیع پنج هزار کارت الکترونیکی مرزنشینان پیرانشهر آغاز شد؛ تردد از گیت های بیرونی تمرچین
65 درصد کارگران ساختمانی دزفول مستأجرند و نصف حقوق شان به اجاره می رود/ هزینه درمان برای کارگران ساختمانی سنگین است/ پیشنهاد ساخت مسکن کارگری با استفاده از توان کارگران
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 24 شهریور 1405 ساعت 11:052026-09-15اقتصادي

لزوم اصلاح فرآیند استفاده از کارت بازرگانی؛ ساماندهی فعالیت مرزنشینان

لزوم اصلاح فرآیند استفاده از کارت بازرگانی؛ ساماندهی فعالیت مرزنشینان

رییس ستاد مبارزه با قاچاق با تاکید بر ضرورت اصلاح فرآیند صدور و استفاده از کارت بازرگانی گفت: در بررسی پرونده های مربوط به بدهکاران ارزی، رویکرد ستاد مبتنی بر اصلاح و بازگشت منابع بوده است.

- لزوم اصلاح فرآیند استفاده از کارت بازرگانی؛ ساماندهی فعالیت مرزنشینان رییس ستاد مبارزه با قاچاق با تاکید بر ضرورت اصلاح فرآیند صدور و استفاده از کارت بازرگانی گفت: در بررسی پرونده های مربوط به بدهکاران ارزی، رویکرد ستاد مبتنی بر اصلاح و بازگشت منابع بوده است.

به گزارش خبرنگار مهر، حبیب الله حقیقی رییس ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز، صبح امروز (سه شنبه) در مراسم بازدید از مرکز رصد هوشمند ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز، با اشاره به سابقه طولانی پدیده قاچاق در کشور، اظهار کرد: در دوره های مختلف اقداماتی برای مقابله با قاچاق کالا و ارز انجام شده، اما بررسی ریشه های این پدیده نشان می دهد قاچاق در بسیاری از موارد معلول فرآیندها و شرایط اقتصادی ناسالم است.

وی با بیان اینکه قاچاق زمانی شکل می گیرد که از نظر اقتصادی برای فرد یا مجموعه ای صرفه داشته باشد، افزود: مبارزه با قاچاق صرفاً از مسیر برخورد و اقدامات سلبی دنبال نمی شود و باید در کنار برخورد با متخلفان، علت های شکل گیری قاچاق نیز شناسایی و اصلاح شود.


برچسب ها: مبارزه با قاچاق - کارت بازرگانی - قاچاق کالا و ارز - مبارزه با قاچاق کالا - بازرگانی - اصلاح - قاچاق
آخرین اخبار سرویس:

لزوم اصلاح فرآیند استفاده از کارت بازرگانی؛ ساماندهی فعالیت مرزنشینان

لزوم اصلاح فرآیند استفاده از کارت بازرگانی؛ ساماندهی فعالیت مرزنشینان