مطالب مرتبط:
آیا 40 کشتی از تنگه هرمز عبور کردند؟ بررسی تصاویر ماهواره ای
آیا تنگه هرمز تا دو سال دیگر بی اهمیت می شود؟
رییس جمهور آمریکا: آیا باید نام تنگه هرمز را به «تنگه ترامپ» تغییر دهیم؟
سپاه: در قصاص جنایت آمریکا در حمله به یک عروسی، آشیانه های پهپادهای آر کیو 4 و ام کیو 9 در در اردن را مورد حمله قرار دادیم؛ تعدادی از خلبانان و خدمه پرواز به هلاکت رسیدند/ وزیر خزانه داری آمریکا: چین از پیوستن به بیانیه گروه 20 در حمایت از کشتیرانی ایمن و آزاد در تنگه هرمز خودداری کرد/
ادعای توافق آمریکا با چین درباره تنگه هرمز/ 3 گزینه پیش روی ایران
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 12 شهریور 1405 ساعت 00:002026-09-02بين الملل

آیا موضع چین درباره تنگه هرمز به اعراب نزدیک شده است؟


رویکرد چین به امنیت دریانوردی در تنگه هرمز صرفا ناظر به روابط دوجانبه پکن با ایران یا اعراب خلیج فارس نمی شود و آنرا باید در تصویر کلان تر از نظم بین المللی دید.

- به گزارش سرویس بین الملل تابناک، العربی الجدید به نقل از شی جینگ پینگ رییس جمهور چین اعلام کرده که پکن آماده است با کشور های خاورمیانه برای حفاظت از امنیت خطوط کشتیرانی بین المللی همکاری کند.

در این راستا وی از قدرت های خارجی خواسته است تا استاندارد های دوگانه خود را در قبال خاورمیانه کنار بگذارند.

همچنین رییس جمهور چین بر لزوم تقویت همکاری های امنیتی با قاهره تأکید و تلاش های یکدیگر برای مبارزه با تروریسم حمایت کرده است.

در خصوص این موضع رییس جمهور چین باید توجه داشت که این رویکرد پکن، یک موضع کاملاً جدید و بی سابقه نیست، بلکه ادامه دهنده و تشدیدکننده رویه ای است که پکن از آغاز جنگ رمضان در پیش گرفته است.

این اقدام، بخشی از تلاش های عملی و دیپلماتیک فزاینده چین برای تضمین امنیت کشتیرانی خود در بحبوحه بی ثباتی منطقه ای محسوب می شود.

جنگ رمضان و رویکرد چین به تنگه هرمز از زمان آغاز درگیری در اواخر فوریه 2026، چین یک رویکرد چندوجهی برای حفاظت از منافع کشتیرانی خود اتخاذ کرده است.


برچسب ها: رییس جمهور چین - رییس جمهور - بین الملل - بین المللی - خاورمیانه - تنگه هرمز - مبارزه با تروریسم
آخرین اخبار سرویس:

آیا موضع چین درباره تنگه هرمز به اعراب نزدیک شده است؟

آیا موضع چین درباره تنگه هرمز به اعراب نزدیک شده است؟