مطالب مرتبط:
حجت الاسلام طائب: دوگانگی های داخلی، آمریکا را از انحصار علمی به جنگ نظامی کشاند
طائب: 60 درصد مردم آمریکا معتقدند جنگ با ایران ارزشی نداشت
پاسخ قالیباف به تهدیدات وزیر جنگ آمریکا
جنگ ایران و آمریکا؛ چه کسی زودتر خسته می شود؟ آمریکا در پی مهار، ایران در پی تغییر موازنه
سناتور آمریکایی: جنگ علیه ایران 100 میلیارد دلار برای مردم آمریکا هزینه داشته است
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 17 شهریور 1405 ساعت 12:152026-09-08سياسي

طائب: ابهت ارتش آمریکا در جنگ اخیر شکسته شد


رییس سازمان بسیج مستضعفین با بیان اینکه ابهت ارتش آمریکا در این جنگ شکسته شد، گفت: 60 درصد مردم آمریکا معتقدند جنگ با ایران برای کشورشان هیچ دستاورد و ارزشی نداشته است.

- به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام حسین طائب، رییس سازمان بسیج مستضعفین، صبح امروز در آیین تکریم و معارفه رییس سازمان که در دانشگاه تهران برگزار شد، با اشاره به تحولات نظام بین الملل و تغییر رویکرد آمریکا در سال های اخیر اظهار کرد: در آستانه 250 سالگی عمر آمریکا، تحولی جدی در نظم جهانی در حال شکل گیری است.

وی افزود: برآورد آمریکایی ها در ابتدا این بود که در 250 سالگی، جشن کدخدایی آمریکا بر دهکده ارتباطات جهانی را برگزار کنند، اما از سال 2020 به بعد تحولات به گونه ای پیش رفت که آمریکایی ها، با وجود قرار دادن جنگ ترکیبی در دستور کار خود، مجبور شدند به سمت جنگ نظامی حرکت کنند.

طائب با اشاره به روی کار آمدن دونالد ترامپ گفت: ترامپ در ابتدا عملکرد دولت های گذشته آمریکا را محکوم می کرد، اما در نهایت خود نیز در همان مسیری قرار گرفت که می خواهد سرنوشت قرن بیست ویکم را با جنگ رقم بزند.

رییس سازمان بسیج مستضعفین ادامه داد: آمریکایی ها و اروپایی ها طی سال های گذشته با توسعه علمی، به دنبال آن بودند که انحصار علم را در اختیار خود بگیرند و سایر کشورهای جهان را از نظر علمی به آ


برچسب ها: آمریکا - رییس سازمان بسیج مستضعفین - سازمان بسیج مستضعفین - رییس سازمان - رییس سازمان بسیج - ارتش آمریکا - سازمان بسیج
آخرین اخبار سرویس:

طائب: ابهت ارتش آمریکا در جنگ اخیر شکسته شد

طائب: ابهت ارتش آمریکا در جنگ اخیر شکسته شد