مطالب مرتبط:
استاندار آذربایجان شرقی: جاده کلاله به جلفا با تأکید رییس جمهور اجرا می شود
فیلم | اجرای تئاتر «دختران میناب» در تجمع شبانه مردم خرم آباد
فرماندار دشتی: 100 پروژه در شهرستان در حال اجرا است
بانک ملی: اطلاعات تراکنش های دوره اختلال در حال اصلاح است
پتروشیمی خلیج فارس 800 مگاوات نیروگاه خورشیدی را برای رفع ناترازی انرژی اجرا می کند
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 7 شهریور 1405 ساعت 14:502026-08-29فرهنگي

«پیانیست» در چهارمین دوره اجرا به مجموعه تئاتر لبخند رسید


نمایش «پیانیست» به نویسندگی و کارگردانی محمدحسین خادمی، پس از پشت سر گذاشتن سه دوره اجرا و استقبال مخاطبان، برای چهارمین بار روی صحنه مجموعه تئاتر لبخند می رود.

- پیانیست در چهارمین دوره اجرا به مجموعه تئاتر لبخند رسید نمایش پیانیست به نویسندگی و کارگردانی محمدحسین خادمی، پس از پشت سر گذاشتن سه دوره اجرا و استقبال مخاطبان، برای چهارمین بار روی صحنه مجموعه تئاتر لبخند می رود.

پیانیست نخستین دوره اجرای خود را در تماشاخانه دا، دومین دوره را در پردیس تئاتر شهرزاد و سومین دوره را در تماشاخانه هما پشت سر گذاشته است و اکنون در چهارمین دوره اجرا، در مجموعه تئاتر لبخند روی صحنه می رود.

این نمایش با رویکردی متفاوت به کمدی، بار دیگر به صحنه بازمی گردد.

محمدحسین خادمی، نویسنده و کارگردان پیانیست ، این اثر را با حضور محمد اثنا، ایمان آرتا، محمدحسین خادمی، نیما شکیبایی و کوشان همتی و همچنین بازیگران مهمان روی صحنه می برد.

از دیگر عوامل این نمایش می توان به فرهاد فزونی، طراح گرافیک؛ مجتبی رجبی معمار، طراح صحنه؛ شیرین طیبی، طراح لباس؛ فرهود فرهمند، طراح موسیقی؛ میلاد الهی، طراح نور؛ مهیار جوادی، سازنده تیزر و آیدا سرمست، مدیر تبلیغات اشاره کرد.


برچسب ها: چهارمین - دوره - تئاتر - لبخند - اجرا - کارگردان - محمد
آخرین اخبار سرویس:

«پیانیست» در چهارمین دوره اجرا به مجموعه تئاتر لبخند رسید

«پیانیست» در چهارمین دوره اجرا به مجموعه تئاتر لبخند رسید