مطالب مرتبط:
تلاش آمریکا برای در آوردن تنگه هرمز از چنگ ایران!
ادعای ونس: هدف اصلی حضور ما در خاورمیانه، عدم دستیابی ایران به سلاح هسته ای است
قهرمانی 205 امتیازی آمریکایی ها با 10 مدال در جوانان جهان/ روسیه نایب قهرمان شد؛ بدون سکو برای ایران!
آتلانتیک: کانادا در برابر فشارهای تجاری ترامپ مقاومت می کند
ونس: هدف اصلی ما جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هسته ای است
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 2 شهریور 1405 ساعت 07:552026-08-24بين الملل

فشارهای جدید جی دی ونس علیه ایران!


معاون رییس جمهور آمریکا در ادعا هایی واهی علیه برنامه هسته ای ایران و ارتباط دادن آن به مداخله های آمریکا در منطقه به نیوزمکس گفت: هدف اصلی و اساسی حضور ما در خاورمیانه جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هسته ای است.

- جی دی ونس، معاون رییس جمهور آمریکا ادعا کرد: ما ابزارهای زیادی برای مقابله با ایران داریم، گاهی اوقات قاطع و گاهی اوقات اقتصادی.

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا؛ جی.

دی.

ونس در ادامه اظهارات خلاف واقعش افزود: یکی از قدرتمندترین ابزارهایی که داریم این است که تهران را وادار کنیم تا هزینه تلاش هایش برای خفه کردن تجارت نفت و گاز را بپردازد.

جی.

دی.

ونس مدعی شد: با وجود تلاش های ایران برای بستن تنگه هرمز، ما با موفقیت بین 7 تا 15 میلیون بشکه در روز استخراج می کنیم.

ما در تلاشیم تا از بحران انرژی که ایرانی ها سعی در ایجاد آن دارند، جلوگیری کنیم.

معاون رییس جمهور آمریکا در ادامه اظهارات مدعیانه خود با ادعای اینکه ایران تحت فشار عظیمی است و این فشار در خدمت هدف ما برای اطمینان از عدم دستیابی این کشور به سلاح هسته ای است، گفت: ایران توانایی ایجاد اختلال در مسیرهای تجارت بین المللی را ندارد و این امر اهرم فشار آن را کاهش می دهد.


برچسب ها: معاون رییس جمهور آمریکا - رییس جمهور آمریکا - معاون رییس جمهور - ایران - رییس جمهور - آمریکا - برنامه هسته ای ایران
آخرین اخبار سرویس:

فشارهای جدید جی دی ونس علیه ایران!

فشارهای جدید جی دی ونس علیه ایران!