مطالب مرتبط:
اجرای ماده 27 قانون حمایت از معلولان در کردستان در انتظار تأمین اعتبار
وام دیجی پی 1405؛ شرایط دریافت وام، مبلغ اعتبار، ثبت نام، ضامن و اقساط دیجی پی
افتتاح پروژه آبرسانی روستای اسلام آباد الیگودرز با اعتبار 18 میلیارد
مهلت خرید با کالابرگ 1405 چقدر است؟ | آخرین فرصت استفاده از اعتبار کالابرگ اعلام شد
استعلام بیمه سلامت با کد ملی؛ سامانه بیمه سلامت، اعتبار بیمه و کد دستوری 1666 در 1405
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 28 شهریور 1405 ساعت 08:302026-09-19اقتصادي

سد سرپری دهدشت؛ طرحی 15 ساله در انتظار اعتبار، مجوز و آبگیری


سد سرپری دهدشت پس از 15 سال به 70 درصد پیشرفت رسیده، اما تکمیل آن همچنان در گرو تأمین اعتبار، مجوز ماده 23 و رفع موانع برای آبگیری و آبرسانی به 450 هکتار اراضی پایین دست است.

- دهدشت-سد سرپری دهدشت پس از 15 سال به 70 درصد پیشرفت رسیده، اما تکمیل آن همچنان در گرو تأمین اعتبار، مجوز ماده 23 و رفع موانع برای آبگیری و آبرسانی به 450 هکتار اراضی پایین دست است.

خبرگزاری مهر، گروه استان ها: در کهگیلویه، مسئله آب فقط به تأمین آب آشامیدنی محدود نمی شود زیرا بخش مهمی از اقتصاد منطقه به کشاورزی وابسته است و هر طرحی که بتواند آب های سطحی را مهار و روانه زمین های کشاورزی کند، مستقیماً با معیشت مردم ارتباط پیدا می کند.

سد سرپری دهدشت نیز با همین منطق وارد نقشه پروژه های عمرانی شهرستان شد، طرحی که قرار بود بخشی از روان آب های منطقه و سیلاب های رودخانه بیمنجگان را مهار کند و آب ذخیره شده را برای اراضی پایین دست به کار بگیرد.

قرار بود این سد فقط یک سازه آبی نباشد، هدف، تبدیل آب به تولید، کشاورزی، اشتغال و رونق اقتصادی بود، اما پروژه ای که در سال 1390 کلنگ آن به زمین خورد، امروز در حالی وارد پانزدهمین سال خود شده که هنوز مردم پایین دست منتظرند ببینند چه زمانی آب سد به زمین هایشان می رسد.


برچسب ها: دهدشت - سرپری - آبگیری - پایین دست - رفع موانع - زمین های کشاورزی - پروژه های عمرانی
آخرین اخبار سرویس:

سد سرپری دهدشت؛ طرحی 15 ساله در انتظار اعتبار، مجوز و آبگیری

سد سرپری دهدشت؛ طرحی 15 ساله در انتظار اعتبار، مجوز و آبگیری