مطالب مرتبط:
وزیر راه: آزادراه حرم تاحرم مسیر تقویت تاب آوری شبکه حمل ونقل کشور است
وزیر راه: آزادراه حرم تاحرم مسیر تقویت تاب آوری شبکه حمل ونقل کشور است
ورود به پروفایل بازنشستگان بانک تجارت | آدرس سامانه جدید فیش حقوقی و مشاهده اطلاعات بازنشستگان
رونق هوش مصنوعی علیه سایه تعرفه ها؛ تجارت جهانی جان گرفت
تقویت همکاری های مرزی برای تسهیل تجارت و کاهش توقف کامیون ها
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 20 شهریور 1405 ساعت 12:302026-09-11سياسي

ایجاد مسیر تازه برای تجارت و مبادلات مالی کشور


افزایش دیپلماسی اقتصادی و گسترش ارتباطات با کشور های عضو بریکس و سایر کشور هایی که منافع مشترک با ایران دارند، - به گزارش تابناک به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان؛ سید عبدالکریم هاشمی نخل ابراهیمی نماینده مجلس، با اشاره شرکت کشور ایران در اجلاس وزرای بریکس اظهار کرد: یکی از راهکار های مهم برای مقابله با تحریم هایی که آمریکا با هدف تحت فشار قرار دادن ایران اعمال می کند، تقویت دیپلماسی اقتصادی است.

وی افزود:ایران باید ارتباطات اقتصادی خود را هم با کشور های همسایه و هم با کشور های آسیایی، آفریقایی، عربی و سایر کشور هایی که امکان همکاری با ایران دارند، افزایش دهیم.

  وی افزود: در شرایطی که دشمن تلاش می کند از طریق فشار های سیاسی، اقتصادی و حتی نظامی ایران را تحت فشار قرار دهد، توسعه روابط خارجی و استفاده از ظرفیت کشور های مختلف اهمیت بسیار زیادی دارد.

  او بیان کرد: در حوزه اقتصادی نیز باید به دنبال آن باشیم که با ایجاد ارتباطات دوسویه و مبتنی بر منافع مشترک، اجازه ندهیم تحریم ها تأثیر حداکثری خود را بر اقتصاد و معیشت مردم بگذارد.

  عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس ادامه داد: بریکس از این جهت برای ایران اهمیت دارد که مجموعه ای از کشور های مهم اقتصادی در آن حضور دارند و هر کدام می توانند ظرفیت هایی برای توسعه تجارت، س


برچسب ها: کشور - دیپلماسی اقتصادی - ایران - اقتصادی - ارتباطات - دیپلماسی - باشگاه خبرنگاران
آخرین اخبار سرویس:

ایجاد مسیر تازه برای تجارت و مبادلات مالی کشور

ایجاد مسیر تازه برای تجارت و مبادلات مالی کشور