مطالب مرتبط:
واکنش زاهدی به درخشش در مالزی/مهاجم ایرانی: همه تیم ها را شکست می دهیم
تعظیم به شهاب زاهدی؛ گل و پاس گل الماس ایرانی/ مهاجم جوهور شش تایی شد و استارسیتی هفت تایی! +ویدیو
ببینید|کارشناس ایرانی برنامه وزارت خارجه آمریکا را به چالش کشید
تعظیم به شهاب زاهدی؛ گل و پاس گل الماس ایرانی/ مهاجم جوهور شش تایی شد و استارسیتی هفت تایی! +ویدیو
عالمی: باید به مربیان ایرانی اعتماد بیشتری شود/ امیدها فرزند ناخوانده فوتبال هستند
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 8 شهریور 1405 ساعت 10:452026-08-30فرهنگي

«ستایش دریا» نوشته خجسته کیا ایرانی خوانی می شود


نمایشنامه «ستایش دریا» به همراه 2 قطعه کوتاه نمایشی نوشته خجسته کیا با کارگردانی فریال آذری به سنگلج رسید.

- نمایشنامه ستایش دریا به همراه 2 قطعه کوتاه نمایشی نوشته خجسته کیا با کارگردانی فریال آذری به سنگلج رسید.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی تماشاخانه سنگلج، دومین جلسه از سومین دوره ایرانی خوانی سنگلج که به مرور نمایشنامه های بانوان نمایشنامه نویس دهه 30 و 40 می پردازد، به خوانش نمایشنامه ای از خجسته کیا نویسنده، مترجم و بازیگر پیشکسوت تئاتر اختصاص یافت.

فریال آذری سه قطعه نمایشی کوتاه از کتاب ستایش دریا نوشته این بانوی پیشکسوت تئاتر را انتخاب و برای نمایشنامه خوانی کارگردانی کرده است.

خجسته کیا متولد سال 1312، پژوهشگر، نویسنده فعال در حوزه ترجمه و نمایشنامه نویسی، فلسفه شرق و یکی از پیشکسوتان و فعالان فرهنگی حقوق زنان ایران است که او را یکی از بنیانگذاران تئاتر نوین ایران، کارگاه نمایش، تئاتر عروسکی و تئاتر خیابانی می دانند.

نقش های نمایشنامه خوانی ستایش دریا را فریال آذری، آیناز آشفته، رضا آشفته، زهرا شایان فر نقش خوانی خواهند کرد.

ایرانی خوانی سنگلج روز سه شنبه 10 شهریور ساعت 17 میزبان علاقه مندان خواهد بود.


برچسب ها: نمایشنامه - نمایشنامه نویس - کارگردانی - پیشکسوت تئاتر - خجسته - پیشکسوت - نوشته
آخرین اخبار سرویس:

«ستایش دریا» نوشته خجسته کیا ایرانی خوانی می شود

«ستایش دریا» نوشته خجسته کیا ایرانی خوانی می شود