مطالب مرتبط:
معاون وزیر آموزش و پرورش: آموزش حضوری دانش آموزان عادی و استثنایی رویکرد وزارت است
آموزش حضوری اولویت آموزش و پرورش است/ پرداخت کارانه به معلمان روستاهای دورافتاده از مهرماه
تربیت دانش آموزان همپای آموزش علمی جدی گرفته شود
فیلم/ نشست کمیته آموزش و پرورش کنگره ملی شهدای استان قم
آموزش بیش از 14 هزار فرمانده واحد مقاومت دانش آموزی در کشور
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 19 شهریور 1405 ساعت 01:202026-09-09اجتماعي

دانش فر: مدیریت بهینه نیروی انسانی اولویت آموزش و پرورش است


مدیرکل آموزش و پرورش استان بوشهر بر مدیریت و استفاده هدفمند از ظرفیت نیروی انسانی برای ارتقای کیفیت آموزشی و تربیتی تأکید کرد.

- به گزارش خبرنگار مهر، غلامرضا دانش فر عصر چهارشنبه در نشست با مدیران و رؤسای آموزش و پرورش شهرستان ها و مناطق جنوب استان با تأکید بر اهمیت مدیریت صحیح و هدفمند منابع انسانی اظهار کرد: مدیران آموزش و پرورش باید استفاده بهینه از ظرفیت نیروی انسانی را در اولویت برنامه های خود قرار دهند و تلاش کنند از توانمندی ها و ظرفیت های موجود، به بهترین شکل ممکن استفاده شود.

وی افزود: نیروی انسانی مهم ترین سرمایه دستگاه تعلیم و تربیت است و نحوه مدیریت، سازماندهی و به کارگیری این نیروها می تواند نقش مهمی در ارتقای کیفیت فعالیت های آموزشی و پرورشی داشته باشد.

بنابراین لازم است مدیران با برنامه ریزی دقیق، شناخت ظرفیت های موجود و توجه به شرایط هر منطقه، زمینه استفاده مطلوب از نیروهای اداری و آموزشی را فراهم کنند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان بوشهر همچنین ، بر ضرورت تعامل، همدلی و گفت وگو میان مدیران، معلمان وخانواده ها تأکید کرد و گفت : تعامل، همدلی و گفت وگو میان مدیران، معلمان وخانواده ها در فرایند آموزش و پرورش یک ضرورت است.


برچسب ها: آموزش و پرورش - نیروی انسانی - آموزش - پرورش - مدیریت - استفاده - نیروی
آخرین اخبار سرویس:

دانش فر: مدیریت بهینه نیروی انسانی اولویت آموزش و پرورش است

دانش فر: مدیریت بهینه نیروی انسانی اولویت آموزش و پرورش است