مطالب مرتبط:
افزایش آمار مجروحان حمله به عروسی در سیریک
افزایش آمار مصدومان حمله آمریکا به یک مراسم عروسی در شهرستان سیریک
آمار شهدا و مجروحان حمله دیشب آمریکا به خوزستان +اسامی
معاون استاندار: شمار مجروحان حمله دشمن آمریکا به عروسی در سیریک به 68 نفر رسید
آمار جدید شهدای حمله آمریکا به هرمزگان؛ 4 شهید و 50 مجروح تاکنون
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 11 شهریور 1405 ساعت 13:402026-09-02حوادث

آخرین آمار مجروحان حمله آمریکا به سیریک


بنا بر اعلام رییس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان در حمله شب گذشته آمریکا به یک مراسم عروسی در شهرستان سیریک، دو نفر از قربانیان این حادثه در محل وقوع حمله و دو تن دیگر به رغم تلاش های کادر درمان، - به گزارش تابناک؛ رییس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان با ارائه جزییاتی از حادثه حمله شب گذشته به یک مراسم عروسی در شهرستان سیریک، از شهادت 4 نفر و مجروحیت 65 تن خبر داد.

بنا بر اعلام وی، دو نفر از قربانیان این حادثه در محل وقوع حمله و دو تن دیگر به رغم تلاش های کادر درمان، به دلیل شدت جراحات در بیمارستان به شهادت رسیدند.

پژمان شاهرخی در این باره توضیح داد: در حال حاضر بیمارستان حضرت ابوالفضل (ع) شهرستان میناب به عنوان مرکز اصلی درمان مجروحان، در حال ارائه خدمات تخصصی به مجروحان است.

بیمارستان سیریک نیز هشت مجروح را بستری کرده و اقدامات درمانی لازم برای آنها در حال انجام است.

در بیمارستان میناب، شش نفر از مجروحان در بخش مراقبت های ویژه (ICU) بستری هستند و 26 نفر در بخش های جراحی تحت درمان قرار دارند.

حال عمومی یکی از شش بیمار بستری شده مساعد نیست وی ادامه داد: در این مدت، 36 نفر از مجروحان پس از انجام اقدامات تشخیصی و درمانی تخصصی و با توجه به مساعد بودن وضعیت عمومی، از بیمارستان ترخیص شده اند.


برچسب ها: دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان - رییس دانشگاه علوم پزشکی - بیمارستان - دانشگاه علوم پزشکی - مجروح - رییس دانشگاه - دانشگاه علوم
آخرین اخبار سرویس:

آخرین آمار مجروحان حمله آمریکا به سیریک

آخرین آمار مجروحان حمله آمریکا به سیریک