مطالب مرتبط:
برای بازگشایی مدارس آماده ایم/ 340 هزار دانش آموز راهی مدارس کرمانشاه می شوند
30 هزار دانش آموز نیازمند چشم انتظار کمک خیران کهگیلویه و بویراحمد
مرگ تلخ 26 دانش آموز در آتش سوزی هولناک مدرسه
30 هزار دانش آموز تهرانی، چشم انتظار مهر خیرین
آموزش در ایران هیچ گاه متوقف نشد / شهادت 279 دانش آموز در حملات اخیر دشمن
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 21 شهریور 1405 ساعت 09:352026-09-12اجتماعي

محمودزاده: 2.5 میلیون دانش آموز در مدارس غیردولتی تحصیل می کنند


معاون وزیر آموزش و پرورش بر تحقق عدالت آموزشی، ارتقای کیفیت و تقویت نقش مدارس در تربیت نسل آینده تأکید کرد.

- محمودزاده: 2.

5 میلیون دانش آموز در مدارس غیردولتی تحصیل می کنند معاون وزیر آموزش و پرورش بر تحقق عدالت آموزشی، ارتقای کیفیت و تقویت نقش مدارس در تربیت نسل آینده تأکید کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت آموزش و پرورش، احمد محمودزاده معاون وزیر آموزش و پرورش و رییس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت های مردمی، در گردهمایی معاونان امور مدارس سما دانشگاه آزاد اسلامی که در سازمان سما برگزار شد، با اشاره به اهمیت تعلیم و تربیت و جایگاه نیروی انسانی در پیشرفت کشور، بر ضرورت توجه همزمان به عدالت آموزشی، ارتقای کیفیت آموزش و پرورش و تقویت نقش مدارس در تربیت نسل آینده تأکید کرد.

وی با گرامیداشت یاد و خاطره امام خمینی (ره)، رهبر معظم انقلاب، شهدای انقلاب اسلامی، شهدای معلم و دانش آموز و به ویژه شهدای دانش آموز مدرسه غیردولتی شجره طیبه میناب و همچنین شهید دکتر محمدمهدی طهرانچی، اظهار کرد: شرایط کشور شرایطی استثنایی است و همه باید کمک کنیم تا در این مقطع، موفقیت ها و پیروزی های کشور در عرصه های مختلف افزایش پیدا کند.


برچسب ها: معاون وزیر آموزش و پرورش - آموزش و پرورش - وزیر آموزش و پرورش - آموزش - مدارس - معاون وزیر - وزیر آموزش
آخرین اخبار سرویس:

محمودزاده: 2.5 میلیون دانش آموز در مدارس غیردولتی تحصیل می کنند

محمودزاده: 2.5 میلیون دانش آموز در مدارس غیردولتی تحصیل می کنند