مطالب مرتبط:
شاهرود میزبان هفدهمین المپیاد ورزشی دانشجویان پسر کشور در 17 رشته
پیام وزیر علوم به المپیاد ورزشی: دانشگاه ها با ورزش تاب آوری دانشجویان را تقویت کنند
وزیر علوم به المپیاد ورزشی شاهرود: دانشگاه ها با ورزش تاب آوری دانشجویان را تقویت کنند
میزبانی 9 روزه شاهرود از رقابت دانشجویان کشور در 17 رشته ورزشی
کولیوند:شاهرودمیزبان شایسته هفدهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان است
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 2 شهریور 1405 ساعت 14:102026-08-24دانش

برنز تکواندوکار دانشگاه شیراز در المپیاد دانشجویان کشور


محمدرضا قریشی، دانشجوی تکواندوکار دانشگاه شیراز، در هفدهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان پسر دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی کشور موفق به کسب مدال برنز شد.

- شیراز-محمدرضا قریشی، دانشجوی تکواندوکار دانشگاه شیراز، در هفدهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان پسر دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی کشور موفق به کسب مدال برنز شد.

هفدهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان پسر دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی کشور از 31 مردادماه 1405 به میزبانی دانشگاه صنعتی شاهرود آغاز شده و با حضور بیش از سه هزار دانشجو از 170 دانشگاه کشور در حال برگزاری است.

در رقابت های تکواندو این دوره از المپیاد، تیم دانشگاه شیراز نیز حضور یافت و محمدرضا قریشی، نماینده این دانشگاه در وزن منفی 63 کیلوگرم، با کسب نتایج لازم تا مرحله پایانی رقابت ها پیش رفت و در نهایت مدال برنز این وزن را از آن خود کرد.

همچنین احمدرضا اسحاقی، دیگر نماینده دانشگاه شیراز در وزن منفی 54 کیلوگرم، در نخستین مرحله مسابقات مقابل شهاب دانش از دانشگاه قم قرار گرفت و با واگذاری این دیدار از ادامه رقابت ها بازماند.

هفدهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان دختر و پسر دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی کشور در دو بخش برگزار می شود.


برچسب ها: دانشگاه - دانشگاه شیراز - دانشجو - دانشجویان - المپیاد - تکواندوکار - آموزش عالی
آخرین اخبار سرویس:

برنز تکواندوکار دانشگاه شیراز در المپیاد دانشجویان کشور

برنز تکواندوکار دانشگاه شیراز در المپیاد دانشجویان کشور