مطالب مرتبط:
گفت وگوی تلفنی عراقچی با وزیر خارجه ترکیه و فرمانده ارتش پاکستان درباره تحولات منطقه
گفت وگوی تلفنی عراقچی با وزیر خارجه ترکیه و فرمانده ارتش پاکستان درباره تحولات منطقه
رایزنی عراقچی با وزیر خارجه ترکیه و فرمانده ارتش پاکستان درباره تحولات منطقه
رایزنی تلفنی عراقچی با فرمانده ارتش پاکستان/بررسی تحولات منطقه ای در گفتگوهای تلفنی وزیر امور خارجه
رایزنی تلفنی وزیر خارجه ایران با فرمانده ارتش پاکستان درباره تحولات منطقه ای
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 26 شهریور 1405 ساعت 14:252026-09-17بين الملل

وزیر دفاع پاکستان: پیام عربستان درباره تحولات یمن را به تهران منتقل کردیم/ زمان فعال شدن «توافق مکه» رسیده


وی با طرح این ادعا که اسلام آباد پیام طرف سعودی درباره تحولات جاری در یمن را به تهران منتقل کرده است، اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران به دنبال گشودن جبهه جدید در منطقه نیست.

- وزیر دفاع پاکستان: پیام عربستان درباره تحولات یمن را به تهران منتقل کردیم/ زمان فعال شدن توافق مکه رسیده وی با طرح این ادعا که اسلام آباد پیام طرف سعودی درباره تحولات جاری در یمن را به تهران منتقل کرده است، اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران به دنبال گشودن جبهه جدید در منطقه نیست.

وزیر دفاع پاکستان با تاکید بر نقش لابی صهیونیسم در توطئه راه اندازی جنگ در منطقه و مشارکت آمریکا در آن گفت: منطقه با تهدید اصلی از سوی اسراییل مواجه است اما نبرد شجاعانه جمهوری اسلامی ایران، لبنان و فلسطین باعث شده تا صهیونیست ها بازنده اصلی این جنگ باشند.

خواجه محمد آصف طی گفت وگویی با رسانه پاکستانی درباره تحولات جاری در خاورمیانه گفت که اسراییل عامل اصلی جنگ ها در منطقه و بهره برداری از نا امنی در این منطقه است.

  وی تاکید کرد که لابی صهیونیسم توانست که آمریکایی ها را به جنگ با ایران بکشانند اما هیچ کدام از آنان به اهداف خود نرسیدند بلکه میزان نفرت از اسراییل در میان ملت های جهان افزایش یافته است.


برچسب ها: جمهوری اسلامی ایران - جمهوری اسلامی - وزیر دفاع - اسلام - پاکستان - تهران - منطقه
آخرین اخبار سرویس:

وزیر دفاع پاکستان: پیام عربستان درباره تحولات یمن را به تهران منتقل کردیم/ زمان فعال شدن «توافق مکه» رسیده

وزیر دفاع پاکستان: پیام عربستان درباره تحولات یمن را به تهران منتقل کردیم/ زمان فعال شدن «توافق مکه» رسیده