مطالب مرتبط:
نگاهی به مهم ترین اخبار چهارمحال و بختیاری در 27 شهریورماه
فیلم/ شب هفتم دومین کنگره 2750 شهید استان چهارمحال و بختیاری
200 کیلوگرم ماده مخدر گل در عملیات مشترک پلیس بوشهر و چهارمحال و بختیاری کشف شد
جدول قطعی برق بروجن، لردگان و شهرکرد امروز 28 شهریور 1405 +برنامه خاموشی فرخشهر، فارسان، اردل، خانمیرزا، کوهرنگ، فلارد و... (چهارمحال و بختیاری)
ادای دین به شهدای چهارمحال و بختیاری با کاشت 2750 نهال در شهرکرد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 29 شهریور 1405 ساعت 08:502026-09-20اقتصادي

خرید تضمینی گندم در چهارمحال و بختیاری به بیش از 25 هزار تن رسید


سرپرست اداره کل غله و خدمات بازرگانی چهارمحال و بختیاری از رشد بیش از 70 درصدی خرید تضمینی گندم در استان خبر داد و گفت: خرید گندم در استان به بیش از 25 هزار تن رسید.

- خرید تضمینی گندم در چهارمحال و بختیاری به بیش از 25 هزار تن رسید چهارمحال و بختیاری (ایسنا) - سرپرست اداره کل غله و خدمات بازرگانی چهارمحال و بختیاری از رشد بیش از 70 درصدی خرید تضمینی گندم در استان خبر داد و گفت: خرید گندم در استان به بیش از 25 هزار تن رسید.

گندم تنها دانه ای که در پایان یک فصل زراعی از دل خاک بیرون می آید نیست، بخشی از امنیت غذایی هر جامعه، از همین زمین های کشاورزی آغاز می شود، از لحظه ای که کشاورز بذر را در خاک می کارد تا زمانیکه محصول برداشت شده راهی مراکز خرید می شود، زنجیره ای شکل می گیرد که در نهایت به نان سفره مردم می رسد، زنجیره ای که حفظ پایداری آن، به تولید مستمر و حمایت از گندمکاران وابسته است.

شاید کمتر غذایی را بتوان یافت که به اندازه نان با زندگی روزمره مردم گره خورده باشد، غذایی ساده که حضورش بر سفره، نتیجه ماه ها کار و تلاش در مزارع است.

پیش از آنکه گندم به آرد و آرد به نان تبدیل شود، کشاورز باید ماه ها برای محصولی که در دل خاک کاشته، انتظار بکشد، محصولی که سرنوشت آن به بارش، منابع آب، شرایط اقلیمی، هزینه های تولید و در نهایت بازار فروش و


برچسب ها: چهارمحال و بختیاری - خرید تضمینی گندم - خرید تضمینی - چهارمحال - بختیاری - خرید - گندم
آخرین اخبار سرویس:

خرید تضمینی گندم در چهارمحال و بختیاری به بیش از 25 هزار تن رسید

خرید تضمینی گندم در چهارمحال و بختیاری به بیش از 25 هزار تن رسید