مطالب مرتبط:
رییس فدرال رزرو: «تورم در آمریکا نگران کننده است»
فشار تورم آمریکا بر بهای طلا/ بازارها چشم انتظار سخنرانی رییس فدرال رزرو
طلا کاهشی شد/ بازار در انتظار سخنرانی رییس فدرال رزرو
پیام صریح وارش؛ کار فدرال رزرو با تورم هنوز تمام نشده است!
قیمت طلای جهانی کاهش یافت| بازار در انتظار سخنرانی رییس فدرال رزرو
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 7 شهریور 1405 ساعت 01:202026-08-28اقتصادي

رییس فدرال رزرو: افزایش تورم در آمریکا نگران کننده است


کوین وارش، رییس فدرال رزرو آمریکا روز جمعه در افتتاحیه نشست بانکداران مرکزی در جکسون هول، وایومینگ، گفت که افزایش تورم در اقتصاد آمریکا «نگران کننده» است.

- رییس فدرال رزرو: افزایش تورم در آمریکا نگران کننده است کوین وارش، رییس فدرال رزرو آمریکا روز جمعه در افتتاحیه نشست بانکداران مرکزی در جکسون هول، وایومینگ، گفت که افزایش تورم در اقتصاد آمریکا نگران کننده است.

  وارش گفت: در مورد ثبات قیمت ها، اعداد نگران کننده تر هستند.

به نقل از الجزیره، وی افزود که برای او دشوار خواهد بود که شرایط مالی فعلی را رقیق توصیف کند، که نشانه ای احتمالی از احتمال افزایش نرخ بهره است.

سخنرانی کوین وارش در سمپوزیوم جکسون هول، نشان دهنده تغییر رویکرد فدرال رزرو در روابط بازار بود، که مبارزه با تورم را در اولویت های خود قرار داده و مسیر نرخ بهره را به تحولات داده های اقتصادی آینده باز گذاشته است.

رییس فدرال رزرو گفت که اگر سیاست گذاران مطمئن نباشند که تورم اصلی در مسیر بازگشت به هدف 2 درصدی خود است، بانک مرکزی کارهایی برای انجام دادن خواهد داشت.

این پیام ها در زمانی منتشر می شوند که تورم همچنان بالاتر از هدف 2 درصدی فدرال رزرو است و با نشانه هایی از تضعیف بازار کار همزمان شده است.


برچسب ها: فدرال رزرو - افزایش تورم - آمریکا - افزایش - فدرال - اقتصاد آمریکا - رزرو
آخرین اخبار سرویس:

رییس فدرال رزرو: افزایش تورم در آمریکا نگران کننده است

رییس فدرال رزرو: افزایش تورم در آمریکا نگران کننده است